Mennyire vagy gátlásos? Otthon szoktál meztelenkedni?
Én itthon a család előtt nem vagyok szívbajos végigmenni a szobákon mezteleül pl a fürdőszobáig. De akkor pl folyamatosan meztelenkedek, hogyha csak a párommal vagyunk itthon...legalábbis így nyáron. Sokkal kényelmesebb. Aludni is csak egy bugyiban szoktam.
20/L
Nem szoktam, de nem zavar ha látnak otthon meztelenül, ha megyek fürdeni vagy bejön valaki wc-re.
14/F
Nem nem nem és nem!!! :'( Anyám mindig meztelenkedett, semmi sem zavarta, még az sem, hogy aput meg engem ez zavar... :X Apuval élek, tehát nem szoktam :'D. De strandra se járok meg egyeltalán nem szeretem ha kinn van olyan is, aminek nem kéne ki lennie a ruhámból. xD
16/L
jaja anyám nekem is meztelenkedik -.-"
apámmal ez bennünket úgy idegesít -.-
én meg szinte ha 1edül vagyok akkor sem szeretek meztelenül lenne..:S -
de ha pl zuhanyzok és bejön vki vmiért akkor nem zavar....
mer rokon,ismerem régóta...
Ha egyedul vagyok akkor igen, de ha valamelyik csaaladtagom jelen van, akkor nem.
32/N
Otthon általában meztelen szoktam lenni, így szoktam tornázni is. Nincs belőle gond, ha otthon van valaki, végül is családban marad.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!