Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ismeri valaki azt a bácsit,...

Ismeri valaki azt a bácsit, aki Gazdagréten letépi a hirdetéseket?

Figyelt kérdés

2012. nov. 15. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem ott lakom, így nem ismerem őt, de hasonlókat már én is láttam. Önkéntes takarítónak hiszik magukat, akik megtisztítják környezetüket a hirdetésektől. Vagy csak unatkoznak, azért tépkednek.

Nem értem, mit zavarja őket. Engem speciel sokkal jobban idegesít a sok szemét és a graffitik a városban.

2012. nov. 15. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Hehe, durvák ezek az öregek.... pár éve volt egy csávó, aki a budai hegyekben szépen végigment és minden turistajelzést baltával szépen lefarigcsált.
2012. nov. 16. 02:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a durva, hogy valaki megkérdezte, hogy miért tépked, és azt mondta, hogy rontja a városképet. Mármost részben lehet igaza, csakhogy miután letépi még rosszabb, mert a cafatok ottmaradnak, továbbá másnapra kétszer annyi lesz, mert az embereknek szükségük van a hirdetésekre, főleg a válságban, így csak egyre több lesz és egyre több cafat lóg az oszlopokon. Arról nem beszélve, hogy ugyanez a bácsi a falról csak a hirdetést tépi le, de a grafittit nem takarítja le, ami ott van mellette. És az óriásplakátokat sem bántja.
2012. nov. 16. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem láttam még, de valaki szólhatna neki, hogy inkább a kutyaszart szedje fel, illetve a visító riasztós autókra is rácsaphatna egy párat baltával.
2012. nov. 23. 01:52
 5/6 anonim ***** válasza:
biztos Taki bácsi volt az
2012. nov. 24. 23:58
 6/6 anonim válasza:
100%

Mindenhol letépik a hirdetéseket. Viszont a hirdetők meg rondán ragasztanak, oda is, ahová tényleg nem kéne és eltakarják egymás hirdetéseit.

Én már csak interneten hirdetek, ha van mit, illetve a fontos dolgokat újságban.

2013. okt. 30. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!