Miért hozzám jön oda az utcán aki kérdezni akar, mikor
láthatóan fülhallgatót viselek, és csomó másmindenkit
megszólíthatna?
Figyelt kérdés
Ezt sose értettem. pedig nem vagyok kirívó, teljesen átlagos vagyok kinézetre, öltözetre, magasságra, nem vagyok hűde szép, csúnya se, pont a legátlagabb. és mégis. állunk 20an a megállóba, ebből 2 emberen van fülhallgató köztük rajtam, jól láthatóan, és ebből szerintem nyilván való hogy zenét hallgatok, nem az emberek hülyeségére vagyok kíváncsi. ennek ellenére mindig engem találnak meg mindennel... kunyerálással, út megkérdezésével, hittérítéssel, akármivel..
Az tényleg igaz lehet, hogy inkább az átlagos külsejűeket szólítják meg.
Ha belegondolok, rám is igaz, hogy egy szép, igényes, gazdagnak tűnő embert nem valószínű, hogy megszólítanék. Talán mert én nem tartozom a köreikhez, szép sem vagyok, úgy érezném kb. hogy nem lenne jogom megszólítani, ugyan mit is akarhatnék én tőle.
Egy rosszarcú embertől meg nyilván mindenki tart.
2012. okt. 26. 23:02
12/17 anonim válasza:
Nem tudom, de én is utálom, mikor jön a cigányasszony tarhálni meg mondják a hülyeségeiket az emberek. Megrázom a fejem ilyenkor és elnézek másfelé/elfordulok. Nem érdekel. Néha lemerült az mp3-mam, amennyi gyökérséget 3 villamosmegálló alatt hallottam, az nem embernek való.
2012. okt. 26. 23:31
13/17 anonim válasza:
Tetszel neki
2012. nov. 20. 14:53
14/17 anonim válasza:
A koldusokat, jehovatanukat elküldheted a Haläl Fas..ära, de ha en odamegyek hozzäd, hogy merre van az X utca, akkor elvärom, hogy välaszolj! Amugy minden fiatalon fülhallgato van mär, öregeket ritkän lätni, azok se "odavalosiak". Ha egy tinit megszolitok Budapesten, akkor nagy az eselyem, hogy ott született es TUDJA, merre van X utca. De ha nem akarod ezt megmondani nekem, te se värd el tölem, hogy 1. vert adjak, elsösegelyt nyujtsak NEKED 2. felvegyelek, ha stoppolsz 3. megvedjelek, ha bajban vagy.
2013. febr. 9. 02:00
15/17 anonim válasza:
Ja es meg valami: közepkoruak, negyvenesek szinte sose järnak busszal, vagy gyalog. Ök kocsival mennek, ezert öket nem tudom megkerdezni. Aki idösebb, de busszal-vonattal, gyalog van, az mind videki, es nem tudja, hol az X utca. A navi sokszor teved, ha kocsibol, taxibol kiszällok, nincs nälam navi. Szoval maradnak a fülhallgatos fiatalok...
2013. febr. 9. 03:43
16/17 anonim válasza:
Tök jó tudni, hogy ilyen sok pénzünk van itt Pesten, hogy minden 20 év felettinek van autója és pénze benzinre. Mert ugye aki felnőtt, és tömegközlekedést használ, az csak vidéki lehet...
2013. febr. 9. 11:45
17/17 A kérdező kommentje:
hát én is csodálkozom ezen a válaszolón aki azt írja hogy középkorúak mind kocsival járnak, a legtöbb középkorúnak akit ismerek nincs is kocsija, van aki vezetni se tud.
engem egyébként az nem zavar, hogyha egyedül én vagyok valahol, és úgy kér valaki útbaigazítást.
az viszont iszonyú idegesítő, mikor az öt méteres körzetemben van még 4 huszon-harminc éves, akin nincs fülhallgató, és Mégis engem cseszegetnek a kérdéseikkel.
mostmár mondjuk egyszerűen úgy teszek mintha nem hallanám, (egyébként is csak azt hallom zene mellett hogy beszél, hogy mit azt már nem..) és odébb sétálok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!