Mik ezek a háromszögek manapság jópár képen?
Figyelt kérdés
csak egy példa:
de például profilképeken is rengeteget látom,hogy rászerkesztenek egy ilyen háromszöget a képre.Ennek mi a jelentése/miért teszik azt oda?
2012. okt. 20. 19:06
1/13 anonim 

válasza:

Én még sose találkoztam ilyen képpel. Nem tudom.... biztos valami új dilije a hülyéknek.
3/13 anonim 

válasza:

Én sem láttam még ilyet, szerintem ha valakinek a profilján látod, kérdezd meg tőle. :)
4/13 anonim 

válasza:

egyáltalán nem azt jelenti mint amit az eddigiek mondtak. ez ilyen hypster jel és most nagyon menő mindenhol a háromszög.
5/13 anonim 

válasza:

A reptoidok biztos így üzennek egymàsnak. :)
6/13 anonim 

válasza:

Én igazából nem tudom,még nem láttam egy ismerősöm profilképén sem,de nekem pl.az illuminati jut eszembe róla meg a szabadkőművesek,mert ők használják az ilyen háromszögeket,csak annak a közepében van egy szem is...
7/13 anonim válasza:
ilyen divatos mint pl most a keresztek vannak mindenhol, aki nem meri bevállalni nagyi miatt a keresztet az háromszöget rak ki:D
8/13 mustafa33 

válasza:

A szines háromszögeket adolfék vezették be a lágerekben, megkülönböztető jelnek.
piros ▼ - politikai foglyok
rózsaszín ▼ - melegek
lila ▼ - jehova tanúi
zöld ▼ - köztörvényes bűnözők
kék ▼ - hontalanok (állampolgárság nélküliek)
barna ▼ - cigányok
fekete ▼ - aszociális elemek, később cigányok is
Az idézett képen is "homunkuluszokra" utal a háromszög.
9/13 mustafa33 

válasza:

Ja a sárga ▼ kihagytam, de azt tudjátok.
10/13 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!