A különböző zene műfajokat kedvelő emberek közötti ellenségeskedés mindenkinél természetes vagy csak én nem tudom megérteni?
Sziasztok!
Lassan 6 éve rocker vagyok és ez meglátszik az öltözködésemen is. Rettentően felháborodok azon amikor valaki úgy jön oda hozzám, hogy te büdös rocker, pedig én hozzá sem szólok. Ez nem csak velem van így. És nem csak a rockerekkel. Szerintem ez undorító és nagyfokú értelmetlenségre utal. Csak én vagyok ezzel így vagy másnak sem tetszik az ilyesfajta megnyilvánulás?
Üdv.
én is punk vagyok és én is ezt veszem észre, h megnéznek mindenhol,akinek pl nem tetszik ahogy öltözködöm.... és beszólnak..közbe én meg csak rá sem néztem -.-
barátnőmet is lenézik az új iskolába mert talpig feketében jár. =/
Most mér sír megin mindenki h megnézik az utcán ha az átlagtól eltérően öltözködik?
Ha nem néznének meg vagy szólnának be, akkor meg az lenne a baj h "úristen, átlagos lettem"?:D
Aki csatlakozik egy szubkulthoz az vállalja már fel h vannak kevésbé vidám részei is a dolognak, ez van, ezért igazán nem kéne rinyálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!