Ma belém kötött egyik cigánygyerek suliba, ok nélkül. Meglökött meg pampogott. Nem álltam vissza, mert nem akarok magamnak rendőrségi ügyet. (többi lent? )
Holnap is egész nap fogok vele "találkozni", és ideges vagyok már most, a holnapi nap miatt.. nem félek, csak zavar, és idegesít, hogy ok nélkül, + nem bírom magam körül elviselni.. mit tegyek?!
F/19
sajnos ez is igaz, nem vagyok vele tisztában, milyen törvénybeli elsőbbségi jogokat élvez, de ismertem én is ilyet, aki egészséges 20 éves cigánygyerek volt és rokkantnyugdíjas. meg aki 28 évesen felvette a 80E nyugdíját, a postáskisasszony meg elsírta magát, mert ő kevesebbet keres munkával...
nem tudom milyen kapcsolataik vannak, de egyesek bármit el tudnak intézni.
Jaja persze utolsó. :)
"Szamosvölgyi Péter, Sátoraljaújhely polgármestere bejelentette, hogy vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez a nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV) néhány sátoraljaújhelyi segélyezett lakos esetében.
A hatósághoz fordul, mert véleménye szerint: "Felháborító igazságtalanság, ami néhány segélyezett esetében történik. Többen szemmel láthatóan nincsenek rászorulva a segélyek felvételére, hiszen luxusautókkal közlekednek a városban. Van, aki azzal jön a segélyért folyamodni, miközben azon adófizetők többsége – akiknek az adójából ezeket a segélyeket kifizetik – a szegénységi küszöbön él. Az az igazságtalanság a rendszerben, hogy a ezek a segélyhez folyamodók a szabályok szerint jogosultak ezekre a segélyekre, miközben mindenki tudja róluk, hogy bár kimutatható jövedelemmel, munkahellyel nem rendelkeznek, mégis milliós vagyonokat halmoztak fel. Miután nekem eszközöm nincs arra, hogy ezeket a vagyonokat vizsgáljam, ezért fordulok a hatósághoz, hogy csak olyanok részesüljenek segélyben, akik valóban rászorultak."
1. ez történt pár hónapja
2. persze ha te nem csak azokat a náci lapokat olvasnád... bár igazából ha kimozdulnál a házból olvasgatás helyett lehet több tapasztalatod lenne a világról. aztán meg csodálkozunk hogy az embere 2/3dal arra szavaznak aki szebbet hazudik nekik, következő turnusban meg megint arra akit 4 évig mocskoltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!