Ti mit gondoltok Keleti Gyöngyiről a kacsacsőrű emlősről? Illetve mit tudnátok vele csinálni?
Szerintem egy nagyképű, bunkó, az etikettet nem ismerő nőszemély, aki magát isteníti a nem létező szépsége miatt.. magyarul a semmittevésből él meg, egy élősködő .. de kíváncsi lennék arra, hogy Ő ezen kívül mihez ért? Fizikai munkát illetően mit bírna? Mennyit teljesítene? 2-3 óra után összecsúszna a mint csumaszatyor!
És mielőtt jönnének az ostoba érvelések, hogy "irigy" vagyok, elárulom, nem! :D Ő számomra nem példakép, nálam sem másoknál nem jobb, mégis úgy tesz! Jó lenne ha visszavenne az arcából! :)
de mért izgat téged egy vadidegen akárkicsoda?
amúgy kicsoda?
Én nem lepődöm meg rajta. Évekig éltem olyan környéken, ami szerte földön híres arról, hogy k*rvák "dolgoznak" ott és láttam éppen elég hivatásos nőszemélyt. Ő is pontosan olyan: agyonsminkelt, ronda, nagypofájú, teljesen sötét rifke. Csak rajta több szilikon van, mint az ottani kolléganőin (persze, hiszen telik neki rá) és több foga is van, mint nekik. De ugyanazt csinálja, ő sem különb náluk.
(ja, és egyébként nem Gyöngyi, hanem Györgyi a neve neki)
Most mit mondhatok róla? Egy idióta r*banc! Komolyan mondom én annyira utálom,hogy mielőtt tudnám találkozok vele élőben ,3-4 napig nem mennék el wc-re és a tali előtt ennék valami hashajtót és olyant f*snák a lábfejére,hogy elájulna az a mocsok!!! :D Utána meg jól pofán vágnám és belenyomnám a kacsa fejét az ürülékembe!:))))))))) Na ez kijött belőlem,de most megyek is mert megjött a székletem,hogy erről a csajról írtam nektek! :)))
Richárd voltam,
Sziasztok!! :)))))))
[link] Hát nem tudom férfi szemmel pedig szerintem nagyon erős nő nagy mellek jó alak vastag ajkak (amiket nem neveznék kacsacsőrnek) szóval azért ott van az a szépség más kérdés hogy e mögött mi van de szerintem ezzel kérdező sincs tisztába..
F/23
Kedves 7-es válaszoló, látom te is azzal gondolkodsz ami a férfiaknál övön alul található..
Egyébként agyon photoshopolva mindenkiből bomba nőt lehet varázsolni! Nézd meg a hal a tortán adásokat.. hogy ott hogy néz ... :) Le akar esni az arca! :S Pedig jó nagy van neki xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!