Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kamasz fiúk, szoktatok utcán,...

Kamasz fiúk, szoktatok utcán, buszon a haverjaitokkal együtt nevetni másokon, rosszindulatúan a háta mögött?

Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 21:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon bunkósság kinevetni a másikat,amiről nem tehet,meg úgy egyáltalán nem tudjátok a történetét,hogy miért olyan amilyen. És milyen az már,hogy a szegény bácsinak oda csípte az ajtó a kezét és kiröhögöd??Megnézném,hogy neked,hogy esne,ASD.
2012. szept. 28. 15:09
 12/22 anonim ***** válasza:
51%
Persze, de nem mutogatva, hogy azt nézd, hanem diszkréten.
2012. szept. 28. 15:23
 13/22 anonim ***** válasza:
64%
Értem én, diszkréten vagy bunkó! Mindjárt enyhébb! ... ha otthon röhögöd ki, akkor meg már direkt kedves vagy, mi? Szánalmas. Ahelyett, hogy segítenél. Büszke lehetsz magadra!
2012. szept. 28. 15:26
 14/22 anonim ***** válasza:
10%

Na, most mi baj? oké megértem, hogy b*ssza a csőrödet, de akkor is, te se vagy különb, te is lehordasz minket... Én se ismerlek téged, te se engem. DE most elnézem neked, hogy ismeretlenül csak úgy ítélkezel, és elárulom, hogy nem ebből derül ki, hogy milyenek vagyunk. Ha ismernél tudnád, hogy: Attól, még hogy kinevetek valakit a HÉV-en, lehet, hogy átadom egy idős néninek, bácsinak a helyem, vagy egy kismamának. Lehet, hogy segítek felszállni a babakocsisnak vagy mozgássérültnek. Sőt képzeld motorom is van, és ebből fakad ez a nagy segítőkészségem, mert a motorosoknál láttam, hogy mindegyik kedves a másikkal, úgy vagyok vele, ezt alkalmazom hétköznapokban is.

Ettől függetlenül kinevethetek egy embert, ha vicces. Őszintén nem érdekel milyen baja van, humoros a kinézete, ez van. Úgy se tudja, hogy rajta nevetünk, vagy bármi... Valószínűleg nem is esik neki rosszul. Szerintem nincs ezzel amúgy se baj, az összes kamasz srác olyan hülyegyerek... Rémisztő miket ki nem találunk...

Aztán meg, mondtad, hogy reméled le csap valaki. Na, egy 16 éves sportoló srácot, ha le tud csapni az átlag ember, az szép. Ugyanis egy ilyen korú srácra épphogy sok izom pakolódik, ha eszik, és mozog rendesen. (Persze nem élsportló, de napi pár fekvőt csinál.) És amúgy is az izom-testtömeg aránya is tuti jobb. Valószínűleg, ha bajod van ő csap le téged. Bár ez most totál hidegen hagy, nem vagyok ilyen verekedős fajta, nem szeretek másokat bántani fizikailag. Szellemileg se, de azt hiszem, ha kinevetek valakit, az már ide tartozik... Úgyhogy azt azért nem mondom.

De azt ne mond, hogy te még sosem buktál ki azon, hogy milyenek az emberek.

14/F

2012. szept. 28. 15:36
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
15:26 Milyen segítségről beszélsz? Adjak öltözködési tanácsokat embereknek, vagy tartsak előadást a "normális viselkedésről"? Nagyon primitív lehetsz.
2012. szept. 28. 15:44
 16/22 Uranus válasza:
100%
Egyáltalán nem, ugyanis ez a debil gyerekekre vall. Miért tennénk? Ugyanolyan ember, mint mi. Segíteni kellene másokat, nem röhögni a másikon. Sajnos, nem ez a domináns.
2012. szept. 28. 16:13
 17/22 anonim ***** válasza:
én nem. 18 éves vagyok és van egy májfolt a nyakamon . elég nagy és látszik rendesen és az az érdekes hogy soha senki nem viccelődött vagy nevetett ki emiatt! persze az emberek megnézik de még nem nevetett ki senki meg nem piszkáltak soha sem miatta. lehet hogy csak szerencsés vagyok!
2012. szept. 28. 16:47
 18/22 anonim ***** válasza:
97%

Mi a párommal azokat a csapatosan (falkában) vonuló kamasz fiúkat, lányokat szoktuk megmosolyogni, akik leplezetlenül röhögnek a másikon és közben pedig irtó szánalmasak ők maguk is (öltözködés, viselkedés).:) Azon kívül, hogy elég szomorú, nekünk nagyon humoros, hogy ennyire nincs önkritikájuk és bár falkában mind nagyon nagy legények, illetve lányok, de ha egyedül maradnak már mind behúzza fülét-farkát!:P Amúgy nem csak a fiúk ilyenek, a lányokat sem kell félteni. Örülök, hogy én sosem voltam ilyen.:)

25/L

2012. szept. 28. 17:03
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Hehh, mi ketten is nagy sztárok vagyünk... Sőt egyedül is. Beképzelt egoista vagyok, és nem érdekel, hogy mit gondolnak mások.:) Elvárom, hogy ők is ugyanígy sz*rják le a véleményem... Akkor is, ha pölö nevetek rajtuk.
2012. szept. 28. 17:35
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Értékes ember lesz belőled kedves utolsó! Gratulálok, biztosan büszkék rád a szüleid!:)
2012. szept. 28. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!