Mit lehet azellen tenni, hogy a párnám folyton felmelegszik?
Figyelt kérdés
Este mindig forgatom a fejem alatt a párnát, mert jól esik, amikor hideg, de amikor felmelegszik, nagyon zavar. Mit lehetne tenni ezellen?2009. júl. 30. 12:53
1/9 anonim válasza:
Én is forgatom, meg a takarót is. Forgasd tovább. :)
2/9 anonim válasza:
Énis ezt csinálom xD Már keztdtem azt hinni hogy én vagyok a hülye de akkor megnyugodtam xD
3/9 anonim válasza:
Lehet kapni olyan párnát, aminek az anyaga szellőzik, így nem melegszik fel a fejed alatt. Ezek az "emlékező" anyagok, amik a fej formáját is felveszik. (Perszen nem az utánzatok) Elég húzós az ára, 20 ezer felett van.
4/9 anonim válasza:
Köszi, hogy feltetted a kérdést! Legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül. Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen furcsa, de jól van, akkor normális vagyok ezek szerint. Egyébként megoldást nem tudok, de én is csinálom ezt. Az egyetlen megoldás, ha hamar elalszol, mert akkor nem kell ezzel vacakolni.
6/9 anonim válasza:
Én rosszabbul bírom a meleget az átlagnál, úgyhogy nemcsak a párnát forgatom egyfolytában, hanem a takarót is.
7/9 anonim válasza:
LOL!!:D Én is ezt csinálom:))Forgatom mindig:reggel ha felébredek eggyet fordítok este ha lefekszem 1 et et fordítok éjszaka is már idegesítő de sebajXĐMajd leszokok róla:)
8/9 anonim válasza:
énis ilyen vagyok. kellemesebb a hűvös az emberi bőrnek mint a melegség. forgasd tovább :) szerintem ilyen drága párnák nem érik meg az árukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!