Hogyan illeszkedjek be?
Figyelt kérdés
már második éve járok ebbe a suliba és még most is sokszor a legtöbben észre sem vesznek. én nem tudok hogyan beszélgetni velük és csak egy olyan ember van akivel néha szoktam. talán a depis énem kicsit néha túlságosan elnyomja a másikat, de amúgy mostanában próbálom leplezni. de azt se tudom hogyan kéne kezdenem.2012. szept. 3. 21:32
1/2 anonim válasza:
Gondolkodj el, hogy miért, mitől vagy félénk. És mindenben-e. Figyelj másokra, a beszélgetésükre, és csak akkor szólj hozzá, ha van a dologról érdemi mondandód. De akkor mindenképpen. Legfeljebb vitatják. Na és, te már korábban végiggondoltad, hogy értelmes dolgot mondtál.
2/2 anonim válasza:
próbálj kicsit felszínesebb lenni, ha a többiek érzik, hogy veled nem lehet csak úgy 1-2 szót váltani, mert rögtön világmegváltó beszélgetésbe fog torkollni, akkor kerülni fognak, ha érted mire gondolok.
legalábbis én úgy érzem velem ez volt a baj, és mostanában már kezdenek engem is zavarni az ilyen "mélyérzésű" emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!