Lehet úgy haverkodni hogy az ember nem vicces?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok vicces, de nem is vagyok búbánatos nyavalygós ember, és nincsenek haverjaim, nem lehet így haverkodni? Humorérzékem van, értem a vicceket meg poénokat de én viccelődni nem tudok.2012. aug. 31. 10:53
1/4 anonim válasza:
persze:)
nem csak a viccelődni tudó embereknek vannak haverjai:)
de az érdekes, hogy nincsenek haverjaid, barátaid.
hány éves vagy? fiú/lány? suliba jársz még? dolgozol már?
jó lenne, ha találnál barátokat:) mesélj erről még, ha van kedved:)
2/4 chrishu válasza:
Én se tudok viccelődni mégis vannak haerjaim
3/4 anonim válasza:
vannak nálam sokkal de sokkal szellemesebb, viccesebb emberek:)
én kedves vagyok, érdeklődő, jókat nevetek, látszik, sok mindent olvasok, hozzá tudok szólni könnyed témákhoz, és vannak komolyabb témák is, amikben jó vagyok. a maradékot meg szívesen hallgatom:)
szóval, ha nincs haverod, akkor nem ezen múlik...
szerinted mi az oka?
4/4 anonim válasza:
Nem vagyok egy viccelődős típus de vannak haverjaim.
Rám lehet számítani, ha egyik haverom szól például h menjünk be a városba akkor nyomós oka van ha arra nemet mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!