Szerintetek ciki volt?
Jajj, én ennél sokkal durvábbat mondtam egy exemnek. :)
Sétáltunk a belvárosban, mikor jött velünk szembe két csaj. Mondom neki: nézd a két plázapcsát, hogy néznek ki. Mire ő: ők az unokatesóim. És tényleg azok voltak. :D
Szia!
Sok tanulsága van a történetednek!Az egyik például,hogy ne a külsejük alapján mondj véleményt az emberekről!
Szerintem kérj elnézést a cimbidtől!
Elég valószínű, hogy megharagudott, a helyében te is megharagudtál volna rá. Próbáld kiengesztelni valahogy.
Egyszer régebben én a haverommal jártam így. Az utca végéből láttuk, hogy jön felénk egy autó, de nagyon gyorsan, a sofőr nagyon nyomta neki a gázt, és elszáguldott mellettünk. Én meg mondom: "ki volt ez az őrült állat?". Ekkor mondta a barátom, hogy "az az őrült állat az apukám volt". :D
Anno nagyon régen amikor Miskolcon megnyílt a Centrum Áruház, két idős nénike bement a városba egy vidéki faluból, megszólalt az egyik:
- Te, nézd már azt a két csúnya öregasszonyt, nem berzékiek?
Közelebb mentek a két öregasszonyhoz, megszólalt a másik:
- Ezek mi vagyunk Margitkám!
True Story, fater mesélgeti néha :D
uhh, nekem egyszer olyan volt, hogy a legjobb barátom telefonján néztem a képeket, és egyszercsak felsikítottam
- úristen ki ez a pedofil?!?!
- az apám...
énis iszonyatosan zavarba jöttem, de aztán csak nevettünk rajta...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!