Szerződéses állományú katona igazoltathat -e civilt?
Amikor ezt a kérdést kiírtam még nagyon friss katona voltam, azóta sokkal többet megtudtam. És mellékesen közölné, hogy ha én nem járok utána egymillió dolognak az illetékesek a mai napig nem tájékoztattak volna egy csomó dologról, ami ezzel jár. Nem születik mindenki katonacsaládba, hogy mindent tudjon.
Amúgy meg, ha már válaszolsz akkor a kérdésre válaszolj, ne pedig ítélkezz, főleg úgy hogy semmit nem tudsz mennyi után kellett nekem járkálnom. katonáéknál sem pappsajt ám és csodaországban sem élünk.
Jah és azt is hozzátenném, hogy igazoltathatok civilt bizonyos esetekben sőt még rendőrt is, szintén bizonyos esetekben. De ennek is én magam jártam utána, mert itt a válaszolók közt sem tudott senki érdemi felhasználható információt adni, mint ahogyan Te sem kedves utolsó.
Főleg, hogy még annyi fogalmad sincs, hogy mennek a Honvédségnél a dolgok, mint amennyi nekem volt, mikor a kérdést kiírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!