D. András kérdése:
Első randira megyek egy kedves hölgyel este, és azon gondolkozom hogy milyen nacit vegyek fel. :/ Én a hosszút választanám. De az időjárásra tekintettel viszont a rövidet is. :D Szerintetek milyen nacit vegyek fel, hosszút vagy rövidet?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 12:43
1/9 anonim válasza:
attol fugg hova mentek. mert az eleg kellemetlen lehet ha o kioltozik te pedig polo rovidnadragban vagy. mondjuk ha etterembe mentek akkor alap a hosszu nadrag. ha csak pl le a balatonpartra akkor meg a rovidnadrag polo a nyero. szoval attol fugg hova mentek es mennyire vagytok lazak.
5/9 anonim válasza:
És titkold el hogy nacinak hívod a nadrágot, különben nem lesz második randi.
6/9 anonim válasza:
Kicsit sok ösztrogén került a gépezetbe.
7/9 Alaque válasza:
Utolsó kettőn visítottam :d
Amúgy hosszúnadrág a nyerő, egyértelműen. Kivéve persze, ha a Balaton-partra mentek pancsikolni.
8/9 anonim válasza:
szerintem lepd meg egy skótszoknyával!
9/9 mustafa33 válasza:
Nacit hordol és mégis hölgyel mész? Azt hittem aki nacit hord az fiúval megy, aki nadrágot az hölgyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!