Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Megváltozott az életed a...

Megváltozott az életed a válság miatt? Egyáltalán érezhető a válság?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem,mert mindenhol azt hallom,hogy Válság van,és milyen nehéz lesz a hétköznapi dolgozó embereknek...De itt olvasva a kérdéseket,és válaszokat,én úgy látom,hogy nincs olyan nagy baj(szerencsére) hisz sok ember megteheti,hogy lakást,autót vegyen,csodás helyekre mennek nyaralni...stb...Tényleg ennyire jó az élet?
2009. júl. 10. 14:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Király az élet!A lusta anyám elvesztette az állását és derogál neki elvállalni valamilyen takaritói v. 3 műszakos állást.Húst,édességet stb. nem eszünk csak ilyen alap dolgokat.Egész nap a pénzen megy a vita .no nyaralás,no ruha.A hűtő tök üres.Tegnap a mamám adott nekünk húst amit anyám persze elfogadott mert neki mindegy csak ne kelljen dolgozni.Mi lesz maj ősszel meg télen?Nekem még felvételi előkészitőre is be kellene járnom Szegedre.De apa megigérte hogy arra összeszedi a pénzt.Majd csak lesz valahogy.
2009. júl. 10. 17:24
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
A válság az államokban létezik, ide magyarországra mesterségesen lett behozva, mert a bankoknak ez iszonyat nagy üzlet. El se tudod képzelni mennyit kaszáltak.
2009. júl. 10. 21:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Eddig kevés pénzünk volt, most k..va kevés pénzünk van.
2009. júl. 11. 11:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát ha az ember alapjáratba gazdag, akkor nem érzékel semmit belőle. Megy külföldre, jajj de jó.

Ha meg valaki csóró volt, az most is csóró. Vagy még csóróbb. Nálunk eléggé lehet érezni, de a mi családunkban már eléggé régebb óta nem megy túl jól. De azért eléldegélünk, fillérezve, ennyi amit tehetünk. Meg nem költünk szarokra.

2009. júl. 28. 23:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Én annyit érzékeltem belőle, hogy a cigi drágult, bár lehet az anélkül is drágult volna. Meg anyum ahol dolgozott gyárban létszámleépítés volt, ennyi jut eszembe.

Ha valakit érdekelnek az okai is, ajánlom neki(meg mindenkinek) a Zeitgeist addemdum-ot (dokumentum film, nem csak kimondja hogy ezért+azért van).

www.korszellem.tk oldalon találni hozzá linket(ingyenesen megnézhető online.)

2009. aug. 2. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!