Szoktál izgulni / félni valamilyen orvosnál?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hol, ( fogorvosnál, vérvételen...stb. ), és pontosan mitől?
Jó lenne, ha nemet és kort is írnátok.
2012. jún. 27. 00:14
1/9 anonim válasza:
Mindegyiknél. Nem tudom miért. 30/N
2/9 anonim válasza:
Fogorvosnál félni, nőgyógyásznál izgulni, egyébként nem.
3/9 anonim válasza:
A szuritól, bármilyen orvosnál. Mindig elájulok, és már annyira ciki :(
23N
4/9 /Anita_'94/ válasza:
Orvosnál pont nem. Elvégre azért megyek hozzá, mert segít rajtam. Bízom bennük, valamiért a fájdalmat is jól bírom, ezért nem szoktam ott nagyon idegeskedni. Jó pár évet kézilabdáztam, megfordultam párszor a rendelőben :)
5/9 anonim válasza:
Nem félek egyiktől sem, sőt, kimondottan szeretek elviccelődni a dokikkal, de a nődokinál utálok várakozni. Mikor vagyunk vagy 8-10-en, és körülöttem mindenki kötelezőnek érzi, hogy panaszkodjon a legintimebb testrészéről - én meg csak hallgatok, mint aki odasz... :D
23,N
6/9 anonim válasza:
Félni sosem, kellemetlenül szoktam magam érezni a nőgyógyásznál. Szerintem nem kell részleteznem, hogy miért.
7/9 anonim válasza:
Nem szoktam, mert bízom benne. Tudom, hogy nagyon sokáig tanult és segíteni akar :) A fájdalomtól se félek, mert adhat fájdalomcsillapítót. Amúgy én is orvos szeretnék lenni ;)
8/9 anonim válasza:
Elnézést az OFF-ért, de csak én tartom nevetségesnek, hogy egy olyan kérdésnél, ahol nincs helyes válasz (mivel szubjektív érzésekre kérdez rá) szinte mindenki le van pontozva a francba?
9/9 anonim válasza:
22:44 - ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott. Biztos ezek a kis magányos terroristák tevékenykedtek megint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!