Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért számít illetlen dolognak...

Miért számít illetlen dolognak a meztelenség?

Figyelt kérdés
Az nem válasz, hogy "mert civilizáltak vagyunk".
2012. jún. 25. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Védelmi és higiéniai okai vannak.
2012. jún. 29. 23:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez, amit most írtál, tényleg nem válasz. Ha szépen és okosan kifejted, hogy illetlen a meztelenség, akkor válaszolsz, és tök mindegy, hogy más a véleményed, mert válasz lesz a kérdésemre. De addig nem. Ennyi.
2012. júl. 7. 08:47
 13/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát, azért is, aki nem akar löttyedt heréket bámulni. Bár az ókori görögöknél ebből sosem volt probléma.
2012. júl. 7. 12:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Érdekes téma ez a meztelenség. Mindenki neveltetéstöl függöen máshogy éli meg.

Nekem például termésetes dolog, hogy itthon ilyen melegben, meztelenül vagyok, élem az életem.

Van aki ezt elitéli, és beteg perverznek tart.

Remélem lesz olyan fejlett egyszer a társadalom, hogy nem számit különlegességnek a meztelenség.

2012. júl. 7. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!