Titeket nem idegesít ha itt valaki úgy írja ki a kérdését, mintha már egy órája beszélnétek, és úgy kezdi: "Szóval az van hogy"?
Számomra ez nem azt sugallja, mintha már egy órája beszélgetnénk, inkább azt, hogy kicsit összetettebb a kérdés, és gondolkodnia kellett rajta, hogy hogyan fogalmazza meg a lehető legtömörebben, és akkor az lett belőle, hogy ...
Szóval ezért a szóval :D
utolsó előtti, igen, én si erre dondolok.
"Szerintem ez a kezdet csak egy közvetlenebb hangnemet üt meg, ami annak a hatása hogy a net "arctalanságot" ad az embereknek. szerintem üdítő a netes közvetlenség(persze bizonyos szintig) mert személyesen ebben az országban az emberek nem ilyen közvetlenek. Lehet hogy téged ezért zavar mert itt mást szoktál meg."
Az igaz, hogy közvetlenebb, és ez nekem is tetszik, de szerintem egyben bunkó is kicsit. Nem a közvetlensége zavar, ahogy írod, hanem olyan... nem is tudom.
érdekes, amiket írtok, hogy mik zavarnak. Ha már itt tartunk, jöhet még ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!