Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha valaki csókot ad a kezedre,...

Ha valaki csókot ad a kezedre, akkor melyik kezedet kell nyujtani, jobb vagy bal?

Figyelt kérdés
Kézcsóknál jobb vagy bal kézt kell nyujtani??
2009. jún. 28. 11:39
 1/8 anonim válasza:
100%
ez ugyanolyan, mint a pasiknál a kézfogás. Ebben is mindig a jobb kézt használják.
2009. jún. 28. 11:42
 2/8 A kérdező kommentje:
uhh most megnyugodtam én is a jobbot nyujtottam!!Ohh köszi!de ha esetleg másnak más a véleménye azt is szivesen várom bár szerintem is igy van:)
2009. jún. 28. 11:47
 3/8 anonim válasza:
100%
pontosan, jobb kezedet nyújtsd!
2009. jún. 28. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindig a jobb kezedet kell nyújtani.

Ha viszont elutasítod finoman egy férfi kézcsókját, senki másét sem fogadhatod abból a társaságból.

2009. jún. 28. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobb. Igazi úriember nem csókol kezet, csak az ajkához emeli de nem ér hozzá!
2009. jún. 28. 13:22
 6/8 anonim válasza:
100%

ugyanúgy nyújtsd a kezed, mint kézfogásra.

Ha a férfi lehajol, azaz ráhajol a kezedre,de természetesen nem csókolja meg, az a tisztelet jele.

Ha felemeli a kezed, de ő nem hajol meg / le, az már többet jelent, egy szimpla üdvözletnél. Az etikett így írja.

2009. jún. 28. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Jobb kéz:) Ez nemcsak protokoll, de szerintem reflexből is jön.
2009. jún. 28. 16:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Szóval ha ha nem hajol meg ha nem kirakja a kezét hogy rakjam bele az enyémet/nem tudom igy elmagyarázni nem szószerint rakja ki/ és a szájához emeli és megis csokolja az többet jelent ettikettnél??/nem egy gálaestet stb.kell elképzelini csak egy sima bulit !
2009. jún. 28. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!