Szerintetek ciki az, ha valakinek nincs párja a szalagavatóra?
Ha nem akarsz táncolni, akkor ne tedd, én sem csináltam.
De a lebetegedés dolgot felejtsd el! Addigra lesz párod, akit ezzel cserben hagynál. Az osztály miért taszítana ki? Nálunk ketten voltunk, akik nem táncoltunk, senkinek semmi köze nem volt hozzá, ki sem taszítottak. Legalábbis nem kellett a próbákra sem járnom, nekem ez nem hiányzott. A fő ok persze nem ez volt, hanem, hogy a lányok folyamatosan összevesztek egymással minden kis hülyeségen: milyen ruha legyen, milyen legyen a tánc, ki kivel táncoljon, de még az osztálykiránduláson is előtte... Mondtam, hogy én ezt nem bírom elviselni, valaki mindig zokogott, vagy duzzogott... Inkább otthagytam őket ezért.
A lényeg, hogy döntsd el, táncolsz vagy nem, keress párt, ha igen, ha meg nem, akkor rögtön mondd meg, mert nem tehetek ezt meg senkivel!
Próbálj meg keríteni addig egy fiút. Még sok időd van.
Egyik ismerős lány sulijában is, ahol inkább lányok vannak, sokan a barátjukkal táncoltak, de volt, akik a testvérükkel. Pedig ők nem is abba a suliba jártak, vagy épp már felnőtt dolgozó fiúk voltak. De megengedték nekik.
Vagy próbálj meg akár interneten keresni egy olyan srácot, aki megtáncoltatna.
tapasztalatom szerint pedig általában a lányok szokták szeretni a szalagavatót, a fiúk azok, akik inkább csak elszenvedik. így persze az alsóbbévesek között sem terem minden sarkon egy srác, aki táncolna a szalagavatón, de kizárt, hogy ne találj párt, ha szeretnél táncolni.
mivel az osztályokban a legtöbb esetben nem egyenlő a fiúk és a lányok száma, ez a probléma minden suliban előjön, és mindenhol máshol is oldják meg: nálunk csak alsósokat lehet felkérni, de valahol tök mindegy, kit viszel magaddal, úgyhogy akár külsősökben is gondolkozhatsz.
aztán persze táncolni sem kötelező, csak erősen ajánlott, mert jó buli. (kivétel, ha ki nem állhatod az osztályodat, de ez ritkaság)
EGYET NEM TEHETSZ MEG, HOGY ELJÁRSZ PRÓBÁLNI, PEDIG ELDÖNTÖTTED, HOGY NEM LESZEL OTT A SZALAGAVATÓN!!! Ez ugyanis végtelen kiszúrás az esetlegesen megszerveződő pároddal és az egész osztállyal szemben is, mert a koreográfiát is megboríthatod! (A véletlenül lebetegedők persze szintén, de annak a valószínűsége, hogy valaki olyan beteg legyen az utolsó héten (amikor már módosítani esélyetek sincs), hogy aztán el se tudjon menni, az elég kicsi.)
Normális osztályban nem gáz, ha azt mondod, te nem akarsz táncolni, ezt meg szokták érteni, de még egyszer szeretném felhívni a figyelmedet, hogy azért jó buli, ha nem is feltétlenül életre szóló élmény ;)
(Meg persze az is igaz, hogy én nagyon szeretek táncolni, és a saját szalagavatónk is jól sikerült) 19/f
Tessék, itt egy önként jelentkező! :)
Ha be lehet vinni külsősöket, szerintem válaszd az előző válaszadót. Persze ha egy városban laktok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!