Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Tahóság volt, hogy tegnap...

Tahóság volt, hogy tegnap este letoltam a gatyámat, mikor a vonat elhaladt mellettem?

Figyelt kérdés
Szerintem nem, de megoszlanak a vélemények biztosan.
2012. ápr. 30. 16:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem volt emberhez méltó, de egyszer 20(/F) évesen belefért. Mindenki emberből van, és csinált/csinál hülyeségeket. Amúgy egy hazaszerető hazafinak tartom magam, nem vagyok lusta, paraszt fiú vagyok, de nem szürcsölök a kanállal.
2012. ápr. 30. 20:12
 12/16 anonim ***** válasza:
A pszichiátria itt van tőlünk egy 100 méterre. Az egyik rokonunk ott osztályvezető. Kérjek kényszerbeszállítási engedélyt?
2012. ápr. 30. 20:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, tapló dolog volt, de nekem tök jó ötletet adtál vele. Nyáron nem csináljuk együtt is? Közel van hozzám a vasútállomás :)
2012. máj. 2. 18:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tök poén, én biztosan szakadnék a röhögéstől a vonaton :)
2012. máj. 5. 13:20
 15/16 anonim válasza:
a hülye állat
2012. máj. 22. 09:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi tagadás. De van itt néhány válasz is ebből a fajtából. Még nem döntöttem el, melyik nyerne ebben a versenyben. Viszont biztató, hogy átlátod a helyzetet, lehet, hogy mégsem te nyersz.
2012. máj. 22. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!