Annak mi baja van, aki csak facebook üzenőfalon szeret kommunikálni?
Hogy lássa indenki, ő milyen "társasági", közösségi" ember.
Nekem semmi bajom a facebook-al, egy eszköz.
Viszont nekem is vannak ismerőseim, akik az üzenőfalon kommunikálnak, óránként kiírják azt, hogy mit ettek, milyet szrtak, vagy valami "cukiságot". Aztán várják a like esőt.
Tiltsd le, hogy lehessen írni az üzenőfaladra.
Ez nem neked szól, csak külvilágnak-részéről.
Szeret hencegni,ennyi.Az ilyen nem barát.
Amúgy én is így vagyok a frászbukkal,nem akartam regisztrálni,de már annyit csesztettek,hogy megtettem.De én sem bántam meg:)
Köszi a válaszokat!
Hű, és hogy lehet letiltani az üzenőfalamat? Úgy érzem arra nincs szükségem.
Be tudod állítani, hogy ne tudjon írni senki az üzenőfaladra. Mindjárt megkeresem, hogyan.
Na szóval, ha idővonal van nálad, akkor tudom. A fenti sávban, ahol van a neved jobboldalt, mellette van egy kis háromszög, arra kattintasz, ott kiválasztod azt, hogy adatvédelmi beállítások. Megkeresed azt, hogy Idővonal és megjelölések, rákattintasz arra, hogy Beállítások szerkesztése. Akkor megjelenik egy ablak, és ott tudod beállítani, hogy kik írhassanak az idővonaladra.
Mert valójában k*rvára nem érdekel senkit, ezt ő is tudja, és feltűnési viszketegsége van. Nekem is van olyan osztálytársam, aki képes egy nap alatt vagy hatszor kiposztolni a kedvenc klubjának az aktuális hétvégi buliját, és ezt a hasonlóan "fontos" emberek bejelölik, hogy kedvelik.
De marha izgi, azt az eget -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!