Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A mellettünk lévő lakásba...

Fruit kérdése:

A mellettünk lévő lakásba futtatók, prostituáltak költöztek. A lépcsőházban végzik el kis-nagydolgukat, használt óvszer, áramlopás, szomszédok rettegésben tartása. Az önk. Azt mondja, ő nem végrehajtó szerv (tudjuk). Önök mit tennének a helyünkben?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 09:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez kedves, megmosolyogtattál, köszönöm :) Mindenkinek köszönöm, már ezzel vigaszt nyertem, hogy ha ismeretlenül is, de mellénk álltatok. Üdv mindenkinek!
2012. ápr. 17. 09:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom így nem lesz könnyű elköltözni...Hisz hogy adjátok el a lakást?
2012. ápr. 24. 18:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Ja! Nálunk az Avason már láttam hirdetve az Áfonyás utcán is 2-3 millióért lakást!

Gondolhatod, milyen "kellemes" hely lett az előző városvezetés Fészekrakós idegbaja miatt (ugyanis ők költöztették be ezeket a szemeteket), ha így lezuhantak az ingatlanárak...

2012. ápr. 24. 19:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Önkormányzati a lakásunk, cserélni próbáljuk, ráfizetést is kínálunk, de nem jelentkezik senki... Ha oszlopokra ragasztgatnánk a hirdetést, eredményesebb lenne, de azt meg büntetik... Valószínűleg a bíróság kirakja őket, ha megtörtént, megírom.
2012. ápr. 25. 12:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Ismerem Miskolcot, bár az Avason nagyon régen jártam, a fészekrakó-problémáról hallottam. Ahhoz, hogy az embernek nyugta legyen, kb. 20-30 millióért kellene lakást vásárolnia, de a totálnyugi így sem biztosított. Nem jó ez így sehogy sem :(
2012. ápr. 25. 23:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

ha semmi nem sikerul , hasznald a media segitseget, neha bevalik.

esetleg, szolj a Gardistaknak, nem tudom h meg uzemelnek -e.Nem vagyok jobbikos, de oket biztosan jobban meghatja, mint az onkormanyzator es az altalaban minden felett szemet hunyo rendorseget.Bar a arendorok meg feltik a csaladjukat es ugy csinalnak mint, a struccok.Szomoru magyar valosag.Anyukam haza is teljesen elertektelenedett, amiota beszivarogtak a telepulesre a romak...:((((

2012. máj. 21. 13:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Keress valami neonáci egyletet, biztos segítenének.
2012. júl. 30. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!