Ha veszek egy új kabátot, ami nagyon drága, és megkérdezik a többiek mit mondjak, mennyibe került? Nem akarok felvágni.
Már maga a kérdés -mennyibe került?- illetlen (nem illik mások zsebében kutakodni).
Nem érdemes hazudni róla, mert aki ebben a világban él, és valóban kíváncsi rá, annak kb. 5 perc kideríteni, mennyi lehetett nagyjából.
Másodsorban 20000 Ft nem olyan nagyon sok egy kabátért.
Szerintem attól, hogy megmondod az érét, még nem felvágás, végül is megkérdezte, nem te állítottál be egy széles vigyorral és bökted ki egyből.
Az én kabátom sem volt épp olcsó, amikor megkérdezték az árát és megmondtam, nem vették felvágásnak, nem tettek megjegyzéseket.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából illem, nem illem, 17 éves vagyok, tehát a kortársaim simán megkérdezik, sőt a legtöbb ruhadarabom árát meg is kérdezik, mert nagyon tetszik nekik.
Mindenkinek ment a zöld !
szerintem ez nem sok, enyém 35 volt.
Visszakérdeznék, hogy miért, te is venni akarsz ilyet? találd ki, szerinted mennyi volt?
Megmondanám. De nekem is volt olyan ismerősöm, aki undorral tolta el mindig a frissen vett ruháimat, hogy "ennyiért nem kellene"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!