Ti mit tennétek a helyemben? (lakótárssal)
Új lakótársunkkal egy hónapja lakunk együtt. Az első két napot leszámítva hazajön, bezárkózik a szobájába, és ennyi. Nem beszélget, még csak nem is nagyon köszön. Nem tudni, mikor van itthon, mikor nincs. A barátja is, ha feljön, néha nem is köszön. Bezárkóznak, majd elmennek.
Emellett elég tapintatlan. Néha kifejezetten hangosan megy a tv nála, az ajtókat sokszor csapkodja, mikor párom éjszaka dolgozott, amit tud. Szóval hangos, és nem mosogat. Tegnap előtt már nem mosogattam el utána, mert unom. Erre elpakolta a konyharuháit, és még nem is láttam az óta.
Ti mit tennétek a helyemben? Annyira idegesítő... Valahogy... nehéz vele együtt élni...
De ez nem olyan téma... Figyelj, miért nem szólsz hozzám? Zavar, hogy bezárkózol a szobádba, stb? Ehhez nincs jogom :S
E mellett alig tudom elkapni. Bejön az ajtón, még a cipőt sem veszi le, csak a szobájában, és már sehol sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!