Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Más is otthon marad szombat este?

Más is otthon marad szombat este?

Figyelt kérdés

A mai szombat estém el van cseszve...

A hawerjaim mind elmentek vidékre, vagy itt-ott vannak, melóznak.

Vagy mennyek el egyedül bulizni, az meg szánalmas....

Interneten valami időtöltés??

(veblepok, stb..)

18/F

2009. máj. 30. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem ezt az érzést. Az a rossz, hogy ma nem tudnak az emberek egyedül lenni, félnek maguktól, meg a magánytól. Ezzel egyszer én is szembesültem. Akkor kezdtem el egyedül moziba menni, koncertre, stb., akkor is, ha más nem ért rá. Olvasni nem szeretsz? Mehetsz moziba is, vagy olvasgasd ezt az oldalt, válaszolj kérdésekre, tölts keresztrejtvényt, nézz ki valami jó filmet, csinálj rántottát, töröld a gépedről a felesleges dokumentumokat vagy leveleket, stb.
2009. máj. 30. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeresd magad szombaton is és ajándékozd meg magadat magaddal! Lehet otthon is kellemesen tölteni a szombatot és lehet pocsékul éreznie magát az embernek társaságban is. Találd fel magad otthon, annyi minden van az ember körül, hogy képtelenség unatkozni.
2009. máj. 30. 18:02
 3/8 anonim válasza:
100%

:) Szia!

Tök jókat írtak az előttem szólók. De nekem is van egy tuti tippem. jatek.hu :):) Én amikor unatkoztam nagyon jókat játszottam :) főleg "ki nevet a végén-nel". Van egy kis ablak, ott tudsz dumcsizni is, így nem olyan uncsi, és jókat lehet nevetni. Egyébként 22 éves nő vagyok és mégis élvezem :P

De ha ez nem tetszik, akkor sztem csinálj vmi hasznosat, ez a gépkitakarítás nem is rossz, vagy esetleg a szobádból kidobálhatod a lomokat.

Esetleg nézz poénos videókat a yuotube-on. Olvass a neten olyan témákat, amik érdekelnek.

De ha többet mesélsz magadról könnyebben tudunk tanácsot adni.

Jó szórakozást (esetleg játékot;))

Remélem tudtam segíteni.

2009. máj. 30. 18:28
 4/8 anonim válasza:
100%

Megint én :) 18:28

A travian is egy tuti játék, de vigyázz függőséget okoz. :D Igaz az elején még kicsit uncsi, bár ha van speed server, akkor nem annyira :)

Majd írd meg, hogy hogy döntöttél :)

2009. máj. 30. 18:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Tényleg, tök jó ötleteket adtatok!

MOst pokerezni próbálok, benézek szerintem a jatek.hu ra is.

köszi szépen mindenkinek!

2009. máj. 30. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azt kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb problémája...Képzeld, más egyik szombaton sem megy el bulizni, még sincs ugy kiborulva mint Te..tudom, hogy csak tanácsokat kértél, de gondoltam elárulom Neked ezt a "kis titkot".

2009. máj. 30. 19:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Én se vok túl bulizós ,de általába 2-hetente mindig elmegyek valahova.
2009. máj. 30. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

nekem is voltak olyan időszakaim, hogy hiába akartam volna menni, nem volt kivel. Ha annyira érdekel pl. egy koncert, akkor fogd magad és menj egyedül - nem halsz bele, és lehet, hogy ott fogsz találkozni ismerősökkel, és végül jól sül el a dolog. De ha nem, hát majd legközelebb. Nincs értelme azon keseregni, ami nincs, ha Te mindent megtettél. Nekem is 25 éves korom után lett igazi baráti társaságom, olya nemberek, akikkel természetes, hogy hétvégén együtt megyünk. Tidom, hogy sz.rul érzed most magad, de én utólag megbántam, hogy miért nem tölöttem hasznosabban az így kényszerűleg felszabadult időt.

Én azzt tanácsolom, ne játssz, hanem tanulj, vagy olvass, tégy önmagadért valamit ebben az időben, valami hasznosat, ami később épülésedre válik. Ne cseszd el az időt, ha már így alakultak a dolgaid! Fel a fejjel!

2009. máj. 31. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!