Ki menjen be elsőnek az étterembe? A fiú vagy a lány?
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 11:07
11/15 archon válasza:
Szerintem, ha az kérdés, hogy 'fiú' vagy 'lány', akkor ennek talán nincs is akkora jelentősége- most itt a korra gondolok. Érdemes azt is átgondolni, hogy a lány mennyire van képben az illemszabályokkal; sokan írták, hogy "biztonsági" okokból minden szórakozó, beülős stb. helyre a férfi megy előre. Szóval, szerintem ha egy fiatal csajszival mész valahova, akinek esetleg lövése nincs az illemszabályokról, lehet, hogy szimpla bunkónak néz, ha nem engeded mindenhol előre, viszont egy érettebb nő esetében ez teljesen természetes.
12/15 bánomisén válasza:
21:41
Normális férfi nem az étterem előtt ad randevút a nőnek :-D Elmegy érte, vagy találkoznak máshol és együtt mennek az étterembe. A kérdés magára a helyiségbe való belépésre vonatkozott :-)))
Az illemszabályok meg azért jók, mert ha valaki nem ismeri őket és bunkón viselkedik, azt hamar le lehet pattintani :-))
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :-)
2012. jan. 30. 16:52
14/15 szinglikiraly válasza:
a helyiségbe a fiú lép be elsőként. az ajtók általában befelé nyílnak így lehetőséged van azt nyitva tartani amíg a lány is bemegy. utána a lány joga az asztalválasztás. a lány ül le elsőként. egyszerre távoztok. kifelé a lány megy elsőnek(így ismét nyitva tudod tartani az ajtót).ja és lépcsőn felfelé NEM de lefelé magunk elé engedjük őket. sok sikert.
15/15 anonim válasza:
Én azt hallottam hogy pár éve eltörölték hogy a férfinak kell előre mennie. De szóljatok ha nem így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!