Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ezek mitől lehetnek? (bővebben...

Ezek mitől lehetnek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van a "legjobb barátom", akivel szinte mindig ha megyünk valahova, átjön hozzánk, átmegyek vagy ilyesmi, mindig mikor találkozunk, ilyen szomorú, fáradt, "pont leszarlak" viselkedése van, ami 10-20 perc alatt elmúlik nagyjából, de csak velem csinálja ezt. Multkor pl ketten vltak haverjával és amikor odamentem ilyen lett, és akkor haverj ai megkérdezte, hogy "Mivan veled? Eddig semmi bajod sem volt..." és sosem olyan velem mint másokkal, mintha én bármi vicceset mondok direkt beleköt, meg nem érti, de ha más mondja ugyanazt akkor meg röhög...

A másik dolog, hogy ha beszélgetünk hárman, akkor ha mondd valamit, akkor rám sem néz, esetleg néha rámpillant, de egyébként a harmadik embert szinte bámulja. Nemhiszem, hogy ennyire csunya lenne a fejem. Ezek miért vannak? Tudja, hogy zavar. Lehet, hogy csk direkt csinálja?

Olyanok válaszoljanak, akik értenek ilyesmihez. Fiú vagyok, és ő is.

2012. jan. 5. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
eddig is ilyen volt vagy csak egy ideje?nem vagytok haragban vagy vmi?
2012. jan. 5. 14:26
 2/2 A kérdező kommentje:
haragban nem, régebben rohadsokat veszekedtünk de már annyira nem. Nemhiszem, hogy lenne oka rá. És amúgy kb az utóbbi fél évben ilyen.
2012. jan. 5. 15:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!