Mit jelent az, ha egy házas férfi egy férjnél lévő asszonynak egy arany karláncot ajándékoz a születésnapjára?
Szeretők vagytok? Bökd már ki, mert így eléggé furcsa a sztorid...
Ha azok vagytok, nyilván ezt vedd visszautasításnak. Nem óhajtja veled megcsalni a férjét.
Azt írtad nem akarod, hogy az ő vagy a te házasságod tönkremenjen. Akkor mégis mit vártál attól, ha viszonyba keveredsz nős férfiként egy férjes asszonnyal?
Tényleg nem bántásból, de eléggé furcsa felfogásod van..
Miért nem házasodtatok össze? Így 2 ember életét fogjátok tönkre tenni, és az nem a tiéd és a nőé lesz.
Anno biztos nyomós oka volt, hogy nem őt vetted el. Kész, törődj bele, így alakult, de akkor most már ne bánts mást, nem érdemli meg sem a feleséged, sem a nő férje.
Vagy esetleg beszéld meg a nővel, hogy mindketten elváltok, és így újra tudjátok kezdeni. De ez a másik háta mögötti játék eléggé undorító szerintem.
Amúgy nem értem minek tetted fel a kérdést, ha nyilvánvalóan te is tudod mi a válasz rá. Te tudtad, hogy miért adod neki, ő is tudta...akkor meg?
Azért tettem fel a kérdést itt, mert ezt én senkivel sem tudom megbeszélni. Ez annyira mélyen érint, hogy más ezt tényleg nem is értheti.
Mindenesetre köszönöm nektek, hogy legalább megpróbáltátok átélni ezt a számotokra furcsa és idegen dolgot!
Én inkább anonym ide írtam ki az érzéseimet. Figyelek arra, hogy senkinek az életét ne tegyem tönkre és öngyilkos sem akarok lenni. Bár megérdemelném :(
Valószínűleg azért szakította meg veled a kapcsolatot, mert - mint írtad is - szeretné ugyanúgy folytatni az életét. Nem akar elválni.
Viszont úgy látja, hogy ha ezt folytatja veled, akkor válás lesz a vége, mert egyrészt a feleséged nyomoz már, másrészt te nyilvánvalóan nem akarsz a szeretője maradni.
Persze ez úgy lett volna korrekt, ha a láncot nem fogadja el (különben is, hogy számol el vele a férjének?), és megmondja neked, hogy ez van, de hát nem így történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!