Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit jelent az, ha egy házas...

Mit jelent az, ha egy házas férfi egy férjnél lévő asszonynak egy arany karláncot ajándékoz a születésnapjára?

Figyelt kérdés
A kérdés valós, tehát egy megtörtént esetről van szó.
2011. dec. 1. 10:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
És ő tudta, hogy szereted? Nem lehet, hogy barátságnak gondolta?
2011. dec. 1. 11:59
 12/25 anonim ***** válasza:
52%

Szeretők vagytok? Bökd már ki, mert így eléggé furcsa a sztorid...

Ha azok vagytok, nyilván ezt vedd visszautasításnak. Nem óhajtja veled megcsalni a férjét.

Azt írtad nem akarod, hogy az ő vagy a te házasságod tönkremenjen. Akkor mégis mit vártál attól, ha viszonyba keveredsz nős férfiként egy férjes asszonnyal?

Tényleg nem bántásból, de eléggé furcsa felfogásod van..

2011. dec. 1. 12:00
 13/25 A kérdező kommentje:
Végülis szeretők vagyunk, mert találkozgattunk és csókolóztunk is. Én szeretem és úgy érzem, hogy Ő is szeret engem. Ő a fiatalkori szerelmem, még a 80-as évek végén voltunk együtt. Sajnos elég rövid ideig. Nekem mindig ő volt és lesz is a nagy Ő!
2011. dec. 1. 12:22
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

Miért nem házasodtatok össze? Így 2 ember életét fogjátok tönkre tenni, és az nem a tiéd és a nőé lesz.

Anno biztos nyomós oka volt, hogy nem őt vetted el. Kész, törődj bele, így alakult, de akkor most már ne bánts mást, nem érdemli meg sem a feleséged, sem a nő férje.

Vagy esetleg beszéld meg a nővel, hogy mindketten elváltok, és így újra tudjátok kezdeni. De ez a másik háta mögötti játék eléggé undorító szerintem.

Amúgy nem értem minek tetted fel a kérdést, ha nyilvánvalóan te is tudod mi a válasz rá. Te tudtad, hogy miért adod neki, ő is tudta...akkor meg?

2011. dec. 1. 12:30
 15/25 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel a kérdést itt, mert ezt én senkivel sem tudom megbeszélni. Ez annyira mélyen érint, hogy más ezt tényleg nem is értheti.

Mindenesetre köszönöm nektek, hogy legalább megpróbáltátok átélni ezt a számotokra furcsa és idegen dolgot!

Én inkább anonym ide írtam ki az érzéseimet. Figyelek arra, hogy senkinek az életét ne tegyem tönkre és öngyilkos sem akarok lenni. Bár megérdemelném :(

2011. dec. 1. 12:45
 16/25 anonim ***** válasza:
Igen. a kérdést én sem értem. Nem lehet, hogy inkább arra keresel választ, hogy miért szakította meg veled a kapcsolatot az ajándék után?
2011. dec. 1. 12:46
 17/25 anonim ***** válasza:
Miért nem váltok el? Vagy akkor elválnál, ha a nő is mondaná, hogy szeret és ott hagyja a férjét?
2011. dec. 1. 12:47
 18/25 A kérdező kommentje:
De! Ez bosszant, hogy miért szakította meg velem a kapcsolatot? Hiszen mindketten tudtuk egymásról, hogy szeretjük egymást. Neki mondjuk volt oka megszakítani a dolgot, mert az én nejem nyomozásba kezdett és kiderített egyet s mást. Tehát Neki volt komoly oka, de én nem hittem, hogy emiatt tényleg szakít velem.
2011. dec. 1. 12:56
 19/25 A kérdező kommentje:
Ő kijelentette, hogy miattam nem válik el.
2011. dec. 1. 12:57
 20/25 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért szakította meg veled a kapcsolatot, mert - mint írtad is - szeretné ugyanúgy folytatni az életét. Nem akar elválni.

Viszont úgy látja, hogy ha ezt folytatja veled, akkor válás lesz a vége, mert egyrészt a feleséged nyomoz már, másrészt te nyilvánvalóan nem akarsz a szeretője maradni.

Persze ez úgy lett volna korrekt, ha a láncot nem fogadja el (különben is, hogy számol el vele a férjének?), és megmondja neked, hogy ez van, de hát nem így történt.

2011. dec. 1. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!