Köszönés-kérdés?
Figyelt kérdés
Ma este fogok először találkozni a barátom szüleivel, és fogalmam sincs, hogy köszönjek nekik. a csókolom az nagyon gyerekes? a " jóestét kívánok " lenne szerintetek a megfelelő? csak az annyira nem áll a számra, valahogy olyan rideg. de nem szeretném, ha illetlennek tartanának.
17/L
2011. nov. 12. 14:37
11/15 anonim válasza:
Párom anyja és nagymamája anno nem örült a Jó napotozásnak, a csókolom felelt meg nekik. Az apjának már azért nem szívesen, neki jó napot/estét van a mai napig.
12/15 anonim válasza:
Szerintem az első két válaszoló 100%ban megadta a választ... és még azt irod nem lettél okosabb...
13/15 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. komolyan ebben mi az 51%? mit kell egy, a kérdésre választ adó hozzászóláson lepontozni?
14/15 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, nem én pontoztalak le, szerintem a válaszod hasznos " ha akarod be is másolhatom :)
előtte lévő meg, nem lettem okosabb, ugyanis volt, aki azt írta, hogy ez, volt aki azt írta hogy az. nem volt egyöntetű a válaszok összessége. ha ez számodra érthetetlen, akkor sajnálom :)
2011. nov. 13. 04:33
15/15 anonim válasza:
Jó hangosan és mosolyogva: Sziasztok!!!
Ha jól nézel ki akkor a faterja egy szót se szól majd a köszönés miatt :D Tudod, vén kecske is megnyalja a sót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!