Budapest melyik része viszonylag biztonságos?
Figyelt kérdés
Albérletet keresünk, mert itt sok támadás ér minket egy bizonyos származású csoport miatt (14.kerület), már életveszélyes miattuk itt.2011. szept. 18. 12:52
11/25 anonim válasza:
A keleti és népstadion környéke köztudottan "fertőzött" környék.
Asszonynak legyen a táskájában gázspray.
A központhoz közelebbi de érezhetően olcsóbb ingatlanok már mutatják eleve azt, hogy sok olyan lakó is van a környéken, aki mellé nem szívesen költözik az ebmer (okkal).
12/25 anonim válasza:
11 ker Csurgoi ut kornyeke. Sosem ert semmilyen atrocitas. En amig ott laktam nem is lattam csak egy olyat akikrol nem beszelunk:) A lakoparkban laktam, annak a kornyeke tuti nagyon biztonsagos. Es csendes is.
13/25 anonim válasza:
Nem kell szóba elegyedni a c-okkal, akkor hamar lekopnak, mert rengeteg állami támogatást kapnak, nem rabolnak nyíltan. Főleg, ha forgalmas, sűrűn lakott hely. Külvárosban lakom, kevés c. van, de éjjel szoktak kerítésen bemászni, mert a rendőrség nem járőrözik, semmit nem tesznek ellenük. Itt ha egyedül mászkálsz egy kihalt utcán, előfordul, hogy a c-ok leütnek, megpróbálnak kirabolni. A belvárosban nem annyira.
14/25 A kérdező kommentje:
Nem raboltak, kövekkel dobáltak.
2011. szept. 19. 22:11
15/25 anonim válasza:
"Nem kell szóba elegyedni a c-okkal"
Nem beszélgetni akarnak, csak kötekedni. Minket anno krumplival dobáltak, vagy csak brahiból lerúgtak a bicikliről.
Ha szó nélkül továbbentünk, akkor megúsztuk néhány lekpéssel, vagy seggberúgással.
16/25 A kérdező kommentje:
Nem álltunk mi sem szóba velük, szexuális utalásokat szoktak kiabálni, köpködni szoktak meg legutóbb kövekkel dobáltak.
2011. szept. 20. 11:57
17/25 anonim válasza:
költözz Budára! én itt lakom a 2. kerületben, a Margit-hídhoz közel és teljesen biztonságos, nyugis, van zöld terület is, de mégis könnyen megközelíthető bkv-val (4-6os, metró, HÉV) és kocsival is. én nagyon szeretem ezt a környéket, ha a város rosszabb részein kell járnom, mindig belegondolok, hogy mennyire szerencsés vagyok, azért, hogy hol lakom, pedig csak egy társasház, nem egy villa a Rózsadombon :)
19/25 anonim válasza:
Ahol 4-6-os jár, oda ne költözz, ott néha botrányos uncultured népség van a villamoson. A budai Várba kell költözni, ott csak volt ÁVH-sok laknak a kellemetlenebb emberfajták közül.
20/25 anonim válasza:
A 11. kerületben is egyre többen vannak+homelessek is. XII. inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!