Szokás még valahol megtapsolni a tanárt tanelőadás végén a felsőoktatásban?
Figyelt kérdés
Régen hallottam másokat, akik még jóval előttem jártak egyetemre, főiskolára, hogyha jó előadást tartott valaki, akkor szokás volt megtapsolni. Amikor én jártam fősulira ilyen már nem volt, de mástól se hallottam ilyenről, más felsőoktatási intézményben sem.
Ez a szokás kihalt, vagy létezik még? Vagy olyan rosszak lettek az előadók, hogy nem éri meg őket megtapsolni? :-)
2011. szept. 9. 11:53
11/12 anonim válasza:
BME-VIK-en minden előadás végén megtapsoljuk az előadót.
12/12 anonim válasza:
BME ÉÖK-ön pár idősebb professzor kapott tapsot és felállást, a vendégelőadók szintén. Gyakorlaton soha nem volt taps.
ELTE bioszon is pár előadó, de volt köztük fiatal is. Itt egy kb 30 fős gyakon is tapsoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!