Hogyan kérhetném meg anyut?
Ma megláttam egy nagyon szép ruhát, amikor ilyen történik, akkor mindig felpróbálom és az esetek 90%-ban kiábrándulok belőle, mert nem áll jól stb. De ez a ruha, mintha rám öntötték volna.. Nem nagyon szoktam ilyen drága ruhákat kérni, de ezt nagyon szeretném. Ráadásul októberben lesz a szülinapom, ajándékkal mindig gondba vannak az ismerősök, mert mindenem meg van.. De most volt/van a sulikezdés és ez anyagilag eléggé lehúzza a szüleimet.. 14 ezer forint a ruha és nem tudom, hogy meg merjem-e kérdezni, hogy megkaphatom-e?! (A méretemben csak egy darab volt, szóval elrakattam, max nem megyek vissza érte, de később szerintem már nem lesz..) Hasznos választ/Tanácsot várok!
Előre is köszönöm!
Hány éves vagy??
amugy pl huzz bele a tanulásba, amikor szüleid elmennek takaríts ki mindent, segíts főzni, fűnyirozz meg ilyenek..
biztos hálásakk lesznek ha meglátják. meg amugyis szülinapod lessz. szóval megmondhatnád nekik hogy milenne ha most kapnád meg a szülinapi ajándékod. ennyi:)
Nincs félretett pénzed? Esetleg egy részét kifizethetnéd, a többit kérhetnéd szülinapodra.
14 ezer forint nem kevés egy ruhára egy átlag családban, nálunk sem fizetnék ki zsebből anyuék. Na szerencsére nem azért, mert nincs ennyi, hanem mert annak a pénznek van sokkal jobb helye is általában.
Dobasd össze a szülinapodra apuval,anyuval,nagyival,tesóval...stb
Ábrándos szemmel mond nekik hogy "Egy nagy közös ajándékot szeretnék tőletek! Ennek örülnék a legjobban!"
Remélem megkapod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!