A falevél az szemét lenne?
Figyelt kérdés
Ma voltam tankolni, és mikor visszajöttem a kocsimhoz, láttam, hogy mikor otthonról elindultam 2 db lehullott falevelet nem szedtem ki, beszorult az ablaktörlőm alá. (Sok falevél hullott, mert fás környéken állok meg a lakásom előtt.) Fogtam, kiszedtem és ledobtam az autó mellé. Visszaültem, és indulni készültem, erre látom hogy, az egyik benzinkutas ingerülten odasétál és felszedi a földről a falevelet, közben cinikusan mutogat, kb. hogy "ügyes vagy". Most akkor én voltam a hülye? Szerintem a falevél nem szemét, ezért nyugodtan eldobható szabadtéren. Arról nem beszélve, hogy a benzikúton ennél ezerszer nagyobb szenny van (por, olaj, mellécsöpögő benzin, stb., ez a falevél mit számít?) Véleményeket kérek!2011. aug. 30. 15:38
1/7 anonim válasza:
Nem szemét, de a betonon az, mert nem bomlik le, oda ilyet sem szokás dobni. Oldalra a fűbe jó lett volna.
2/7 anonim válasza:
Na hülyeséget írtam, szóval persze, hogy lebomlik a betonon is, de mégsem maradhat ott arra a pár évre. A teraszodról is ugyanezért söpröd le.
3/7 anonim válasza:
Hát az én életszemléletemet biztos, hogy le fogjátok szólni, de le is szarom. Tehát a falevél a természet része, azé a természeté ami által mi élhetünk, és annak a földön van a helye, ha lehullott. Arról már nem te tehetsz, hogy a semmirekellő gyökér birka társadalom odaépített egy benzinkutat. Ő épít oda benzinkutat, akkor az alkalmazottaknak egy szavuk se legyen, hogyha fel kell takarítani valami szemetet. "övé" az a rész, ő is tartson ott rendet. Pláne ne vágjon pofákat meg károgjon a parasztja. Ez cska az én nézőpontom..
4/7 anonim válasza:
Így van! A benzinkút van rossz helyen. A falevél mint minden növény, mindenhol jó helyen van. Sz@rd le, lépj túl ezen.
5/7 anonim válasza:
A száraz falevél biológiai hulladéknak minősül, és ugyanúgy tilos közterületen eldobni, mint bármi mást (ez a hivatalos álláspont).
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem, mivel lebomlik, tehát én is hülyének nézem azokat akik összeszedik egy nem lebomló műanyag zsákba, aztán kirakják a kuka mellé. na meg az avar égetés, ami olyan szinten káros, hogy meg is lehet tőle halni, vagy rákosodást is okozhat. A falevelet komposztálni kell, és akkor jó minőségű trágya keletkezik, amiben jó minőségű zöldség, gyümölcs teremhet.
7/7 anonim válasza:
Közben eszembe jutott egy hasonlat: ha valaki ugyanezt tenné a nappalidban, akkor is hagynád, mondván: majd lebomlik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!