Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi volt eddig a legextrémebb...

Mi volt eddig a legextrémebb hely, ahol elaludtatok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 15:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az ágyamban! Durva volt!
2011. aug. 19. 17:46
 12/21 anonim ***** válasza:
3D-s moziban,Németeknél,német film alatt :D
2011. aug. 22. 13:32
 13/21 anonim ***** válasza:
A Retro77 nevű szórakozóhelyen az egyik kanapén.Egy idegen pasas vállán a buszon ülve.Most ennyi jut eszembe,hozzátenném,hogy mindkét alkalommal részeg voltam...
2011. aug. 29. 14:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy megyei napilapnál jártunk szerkesztőség látogatáson. Ovális tárgyalóasztal. Mocsok másnap. A főszerkesztő tartott kb. másfél órás előadást. A végén az elmaradhatatlan van valakinek kérdésére ébredtem és láttam a mi főszerkesztőnk fürkésző arcát, hogy valaki kérdezzen valamit. Erre lepillantottam az előttem lévő repicuccokra és megkérdeztem, hogy esetleg tudna-e beszélni néhány szóban a leánylapjaikról. Először metssző csend, kikerekedett szemek, majd a pasi elmondta mégegyszer azt, amiről az előző félórában beszélt :D

A másik, egy ificsere utolsó napján a félegyházi művelődési ház folyosóján egy kanapén.

Illetve tudatos volt és nem véletlen elalvás, de jónéhány éve pécsett egy templomkertben a szabad ég alatt, miután lekéstük az utolsó buszt is a hegyekbe.

2011. aug. 29. 15:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Margitsziget Királydomb, utcai pad, busz, suli előadás.
2011. aug. 29. 15:56
 16/21 anonim ***** válasza:
Kocsmában matt részegen ülve, majd elborultam a székkel oldalra, de ez sem keltett fel a többiek egybehangzó állításai szerint. (Nem vagyok nagy piás, kiütött az a gonosz abszint...)
2011. aug. 29. 16:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Egy katonatársam mesélte, hogy menetelés közben bóbiskolt el. Éjszakai őrségváltás volt, és kb 50-100 métert úgy tett meg, hogy az őrhelynél ébredt, és nem emlékezett, hogy végig az alakzatban menetelt. :))
2011. aug. 29. 21:56
 18/21 anonim válasza:
Moziba 2x is .
2011. szept. 6. 14:22
 19/21 anonim válasza:
Nyelvtan órán, moziban, vízibiciklin. Egyszer mikor hányós beteg voltam a WC mellett. A vonaton úgy, hogy a mellettem ülő néni ébresztett fel,hogy zavarja, hogy rajta fekszem. A leggázabb pedig: templomban. Nagyon szégyelltem magam.
2011. szept. 7. 18:56
 20/21 Gombázs Dzsó válasza:
én a műtőteremben aludtam el 4x ez voolt a leg durvább :D
2011. szept. 11. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!