Hogyan közölhetném finoman az emberekkel, hogy nem jön be az a zene, amit szeretnek?
Figyelt kérdés
Elég kívülálló a zenei ízlésem, ami azzal a hátránnyal jár, hogy kevesen ismerik, az én ízlésem pedig szinte gyökeresen eltér más emberekétől. És ugye egy ismerettségben előbb utóbb feljön a zene. Általában pop-szarokkal, és kőmetál-szarokkal traktálnak, amik nekem egyáltalán nem jönnek be. Magamutogató, pénzhajhászó embereknek gondolom őket. De ezt mégsem mondhatom. Viszont már unom mindig azt mondani "bocs de ez nem jön be...vagy...nem rossz". Ja, a zenei ízlésem TÁG, csak nem a hétköznapi értelemben, tehát nem vagyok beszűkült :)2011. aug. 13. 19:35
11/11 anonim válasza:
Húzd el a szádat, és mondj csak annyit:
- Hát... Nem az én stílusom, de érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!