^^ ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 17:30
1/6 AmyReynolds22 válasza:
Smiley.. Két szemet ábrázol, ami mosolyog.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2011. aug. 2. 17:36
3/6 anonim válasza:
szerintem ebben a smileyban van valami flegma. nekem nem a mosolygás jut róla eszembe, mert arra ott van ez :)
vagy ez :D
^^ erről inkább a lenéző fej jut eszembe, mintha valamire azt írnám válaszul, hogy " ezt se tudod?"
18L
4/6 anonim válasza:
Az ilyen és ehhez hasonló rajzfilmekből jött ez az ötlet... [link]
17:58
Inkább a :)-fej tükröz lenézést, vagy flegma "aranyos" jelzőt. A ^^ írásánál szerintem ritkábban van hátsó gondolat, sőt ha lenézően beszélnék én csak :)-t használnék.
5/6 anonim válasza:
utolsónak van igaza. a sima szájli :) valoban picit lenézős, de csak azért mert az msn lenézősé tette =D ezért használom mindig ezt: =)
6/6 anonim válasza:
szerintem nincs ebben :) semmi lenéző, ez egy sima mosolygós fej. ugyanolyan, mint ez =) vagy ez =D
^^ számomra ebben sokkal több a lenézésre utaló dolog.
de kinek hogy
18l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!