Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Tényleg ennyire sok frusztrált...

Tényleg ennyire sok frusztrált, nőgyűlölő/elítélő férfi lett az országban, mint ahogy gyakorin?

Figyelt kérdés

Mert úgy vettem észre, hogy sok lett belőle. Mindig ilyen kérdéseket olvasok, hogy a nők így meg úgy a pénzre hajtanak meg a külsőre.(Ezt most nem fejtem ki, aki tudja az tudni fogja, hogy nem mindenki ilyen, hogy a pénzre meg a külsőre megy.- Ja tudom erre páran írni fognak, hogy de igen ilyenek... erre nem vagyok kíváncsi.)

Ha a gyakoriról vonok le következtetést, akkor döntsek amellett, hogy nekem nem kell férfi többé?

De ez így nem lenne kóser, tudom. De még is annyira elszomorító, hogy sokan így gondolkodnak. Én is gondolkodhatnék úgy a férfi nemről, hogy jaj mind ilyen megcsalós, szexre hajtós, csürhe banda. Jó vannak ilyenek, de nem mondom rá az összesre. És nem leszek pár csalódás olyan, aki férfigyűlölő lesz meg olyan sem, aki többé nem akar pasit, mert "mind egy féreg."o.O

Valaki azért nyugtasson meg abban, hogy azért tényleg nincs ennyi nőgyűlölő egyed?

Vagy van okom félelemre, mikor a szemembe tetteti a szépet, hogy ő ilyen meg olyan rendes és normális, közben meg belül azt gondolja rólam, hogy mivel nő vagyok, biztos egy pénzéhes rib@nc:)? Nem szeretném, ha rögtön így állnának hozzám, mert ez eléggé lehengerlő lenne.

Ti hogy tapasztaljátok a való életben, ez hogy van?

Tapasztalatok?

2011. aug. 2. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok nő gyűlölő még annak ellenére sem hogy csak csalódtam bennük folyamatosan.

De kicsit szeretnék rákontrázni a kérdésedre, te az itteni viszonyokból ezt szűröd le, én meg az itteni viszonyokból azt szűröm le hogy a nők felszínesek és képmutatóak. Még is igazam van? Nem. Ahogy neked se itt mindenki névtelenül elmondja a baját problémáját még akinek nincs az nem irkál ide vagy nincs akkora visszhangja.

És továbbra se a nőket utálom, hanem azt a szituációt hogy még képtelen voltam egy rendessel is találkozni. Néha kicsit mérges leszek és persze ilyenkor mond ilyet olyat az ember, a rosszabb mikor ezt még ide is leírják. Bevallom én nekem is volt már ilyen egy egy csalódás után. De akkor sem szabad általánosítanod.

2011. aug. 2. 12:45
 12/14 A kérdező kommentje:

Én nem általánosítok, ezt szűröm le.

Amikor mindig ilyeneket írnak ki a kérdésekhez, vagy válaszokhoz természetes, hogy ezt reagálom le. Nem tudhatom mi zajlik le bennük ilyenkor, de ha már egyszer erre az ösvényre léptek, akkor nehezen vagy sehogy nem fognak belőle kilépni, hiszen ők váltig állítják, hogy márpedig normális nő nincsen.

ez nem általánosítás, még a kérdésem sem volt olyan.

2011. aug. 2. 12:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Elhiheted hogy senki se magától lép erre az "útra" Tényleg sok az olyan nő aki miatt a férfiakban egyre nagyobb a szorongás, és az önértékelési probléma. De nincs olyan hogy ebből nincs kiút, mindenki életében eljön egyszer az a nő aki tisztelni és értékelni fogja gazdagságban szegénységben, egészségben betegségben, legalább is én még nem adtam fel, de már gyanakvó vagyok, nem bízok már meg a nőkben úgy mint régen. Túl sokan használtak ki.
2011. aug. 2. 13:01
 14/14 A kérdező kommentje:

Én inkább úgy mondom, hogy emberekben csalódtam már. Mindkét nemben egyaránt. Inkább már úgy közelítek a dolgokhoz, hogy először nem bízok meg senkiben gyanakvóbb vagyok egy kicsit. Volt már olyan, hogy igazinak hitt barátról(haver) később kiderült, hogy a hátam mögött baromságokat mondott a barátnőmnek, úgy, hogy nem is volt igaz, és majdnem összevesztem a barátnőmmel de végül kiderült a hazugság. És hát ugye megbocsájtottam.

Igen, engem is értek csalódások, de még nekem is van reményem. Bár néha én is negatív állok hozzá, de tudom, hogy ilyen hozzáállással nem megyek előrébb meg nem lesz jobb semmivel. Úgyhogy inkább csak határon belül csinálok mindent.

2011. aug. 2. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!