Folyton ásítozom a templomban, pedig nem vagyok álmos és nem unom a misét, egyszerűen berögzült! Hogyan tudnék leszokni róla?
Kérd Jézust szabadítson meg tőle és Ő megteszi! De ne a templomba mert ott csak szobrokat találsz az Urat nem! Először a tízparancsolatot tarts be pl: "Ne imádj faragott képet vagy szobrot mert én vagyok az Úr, Ábrahám Izsák és Jákob Istene!" Mondja az Úr, hogy kézzel csinált templomokban Ő nem lakik!
Áldjon az Úr!
Detto! Én is gyakran ásítozok templomban, igaz én Református templomba járok. Tudtommal nincs semmilyen allergiám sem...
Már egy ideje "tanulmányozom" ezt a jelenséget magamon, és úgy vettem észre, hogy főleg éneklés közben, azaz az énekszöveg olvasása közben gyakori ez a "jelenség".
Remélem segítettem! :D
Jah, és "megszabadulni"...??
Szerintem sehogy...
Nem hülyülök! Ez a Biblia üzenete számunkra ami Isten igéje! Így szól!
"Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, amelyek fenn az égben, vagy amelyek alant a földön, vagy amelyek a vizekben a föld alatt vannak.
Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, aki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, akik engem gyűlölnek." Mózes második könyve 20.rész. 4-5. vers.
Jézus Isten nem erre értettem, ismerem a Bibliát, arra értettem, hogy egy ilyen egyszerű kérdésre, hogy ásításról leszokás is belekevered az Istent (!)
Na az ilyen fanatikus, korlátolt, elborult elméktől mentsen meg a Jó Isten és szabadítson meg (!) Nem az ásítástól.
Uram Isten, hát ilyen emberrel sem szállnék be egy liftbe.
Ha ismered a Bibliát akkor miért veszed a szádra többször is a nevét, hisz az is meg van írva, hogy "Nevemet a szádra HIÁBA NE VEDD"! Valószínű az sem ismeretlen, hogy az Úr szabadító, és gyógyító és minden olyan szokásról meg tud szabadítani mint pl:ásítás, dohányzás, alkohol, drog stb.
Lehet, hogy jót tenne a Szellemednek ha egy hozzám hasonló emberrel szállnál egy liftbe! Kívánom érintse meg szíved az Úr aki ÉL!
A kérdezőnek pedig kívánom tiszta szívemből, hogy szabaduljon meg a kellemetlen ásítozástól, és keresse folyton az Urat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!