Milyen tulajdonságai vannak egy úriembernek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 04:40
11/15 anonim válasza:
13:58
"Apropó, komolyan fontolóra vettem.... hogy megeszem a feleségét."
:D
12/15 anonim válasza:
Egyszer egy népszámláló ki akart kérdezni... a máját ettem meg szép, nagy szemű babbal és jó chiantit ittam rá.
:))
13/15 anonim válasza:
Na jó még egy utolsót:
nő: ez isteni, miből van?
Hannibal: "Félek ha elmondanám, meg sem kóstolná."
Egyébként Lebemann, belekkel bent, vagy belekkel kint? :DD
14/15 anonim válasza:
Van véleménye, de nem bunkó, nem lekezelő senkivel sem, képes kiállni magáért (pl. nem gyáva), sokoldalú, normálisan tud viselkedni (pl. nem malackodik az asztalnál), nincsenek b*zis dolgai (pl. fülbevaló, rózsaszín holmik). Ha mérges, akkor sem viselkedik állat módjára.
Mosolygós, jóindulatú, de nem naiv.
15/15 anonim válasza:
Gáláns, igényes, van véleménye a dolgokról. A legegyszerűbb ruhában is látszik rajta, hogy "valaki". Szerény, de kiáll másokért és önmagáért. Nem káromkodik, igyekszik művelt lenni, mindig tiszta (haj, fogak, körmök, test stb.; de a ruhája, cipője, öltözete is). És valaki jól írta, nem a pénzről szól ez. Az úriembernek van valami külső-belső igényessége, viselkedni tudása, lovagiassága, de szerintem nem bepalizhatónak, és keménynek is kell tudnia lennie (fontos, hogy sportoljon is, de intelligens és művelt is legyen). A társaságban jól kell tudnia forognia. Napokig tudnék még írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!