Aupair leszek Németországban. Milyen ajándékot vihetnék a családnak?
Én osztrák családnál voltam, nem vittem előre semmit, úgy kezeltem a dolgot, hogy "ez csak egy munka a sok közül". Én elvégzem a dolgom, ők fizetnek, mindenki örül.
Mondjuk én egy gazdaságban voltam, a házban a mindennapos háztartási munkáim voltak, kint meg az állatoknál kellett besegítenem a ház urának.
A gyerekek már kamaszok voltak, nem volt dolgom velük, csak az utánuk maradt szennyes halommal és a szobájuk takarításával. (kisebb méretű atombomba robbantás utáni állapot napi szinten :P)
Nagyon megszerettem a családot, tulajdonképpen németül is náluk tanultam meg. Amikor jött a karácsony haza utazhattam. Előtte vettem mindenkinek valami apróságot. Szinte jelképes értékűt, de addigra már kipuhatoltam mindenki ízlését és vágyát így nagyon betaláltak az ajándékok.
Szerintem nyugodtan vigyel ajadekot talan 1 uveg bor, mint te is irtad. En konyvet nem vinnek eleg dragak es nem kell bunkonak lenni hogy ne erdekelje oket. eleg keves az eselyed ra h sikere lesz. Szerintem a bor eleg.
A gyerkocoknek talan valami aprosag kulcstarto pl. Vehetsz nekik vicces jatekot is valami hulyuloset: mufogak, vorosparoka, fingoparna vannak ilyen boltok.
De ha nem vagy benne bizti talan az edesseg lenne megiscsak a legjobb otlet. Lehet venni keszsegfejleszto jatekot is bar ezzel inkabb a szuloknel tudsz bevagodni nem a gyerkocoknel. a legnehezebb a 13 eves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!