Aki szokott bulizni, megmagyarázná?
Miért nem zavar egyeseket, hogy mások aludnának? Laktam bérházban, ahol minden pisszenés hallatszik éjszaka, és mikor 2-kor már nem bírtam és kiszóltam, minősíthetetlenül elküldtek a bulizók.
Most kertes házban, egy hegyoldalban lakom, és az alsó utcából üvöltő zene szól. Tutira van itt az oldalon is bulizós típus. Magyarázza már meg, miért fontosabb az ő bulija, mint mások pihenése, és miért elfogadható, hogy aki nem akar bulizni, azt mindennek el lehet mondani?
Aki be van rúgva azt nem érdekli hogy más mit szeretne, nyilván aki bulizós az soha nincs olyan helyzetben hogy otthon van és pihenne miközben mások buliznak.
A füldugó nem jó megoldás, hogy kelsz fel hétköznap reggel az ébresztőórára ha dolgozni kell menned?
Ma nem kell menni dolgozni de azért mindenkinek jár a nyugalom.
Szerintem rájuk kellett volna hívnod a rendőröket ha nem hagyták abba a hangoskodást.
>> Hm, látom, jobbára tényleg bulizósok válaszoltak.
Én nem szoktam bulizni. Szomszédaim gyakran buliznak hajnali 3-4-ig, engem nem zavar. Ha álmos vagyok, akkor lefekszem és alszom, ha nem megy, akkor jön a füldugó. Jobb, mint összeszólalkozni az egyébként normális szomszédokkal. Az igazság mindig a kettő között szokott lenni, de úgy látom, Te semmit sem vagy hajlandó tenni a veleszületett békétlenséged ellen.
Tarts Te is bulit! Hátha rájössz hogy miért sz*rja le mindenki hogy a másik aludna ;)
És lehet hogy jót tenne, ha nem lennél ilyen földhöz ragadott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!