Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Fel lehet jelenteni a hangosko...

Fel lehet jelenteni a hangoskodót?

Figyelt kérdés
Van egy kedves szomszédom, fiatal kis... akinek az a hobbija, hogy bömbölteti a tuctuc-ot a kocsijában, házában, akárhol, reggel 8kor, este 10kor, teljesen minegy, hány óra van épp... Már többször kértem, hogy fejezze be, de mindig mentegetőzik. Betelt a pohár, érdemes feljelenteni?
2011. máj. 31. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
nyugodtan kihívhatod a rendőröket, legalább aznapra abbahagyja
2011. máj. 31. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Önkormányzati rendeletben, lakásszövetkezeti mindenfélében benne vannak a szabályok, én innen ugyan meg nem tudom mondani, mikortól számít nálatok csendháborításnak. Gyakorlatilag csak annyit érsz el, hogy még rosszabb lesz a viszonyotok és csakazértis bömböltetni fogja.
2011. máj. 31. 19:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Felőlem bömböltesse, akkor minden nap kihívom a rendőröket... Van ismerős is, aki szívesen jön...
2011. máj. 31. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajna az ilyen nyomorultakon az segít csak ,ha betörsz félholtra vered és felgyújtod a hifit utána megfenyegeted ,hogy "ezt a lakók küldik"

Nagyon szánalmasak az ilyen nyomorultak.Utálom őket.Én is laktam panelban ,de igazából nem lehet tenni ellene max összefogtok ellene és kikényszerítetek ,hogy elmenjen.Lehet ajtót rongálni beragasztani kutyapiszkot tenni az ajtó elé és sok ilyen gyerekes nem kívánatos személy vagy trükköt alkalmazni.

Sok szerencsét!

2011. máj. 31. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy családi házban lakunk ő is meg én is... És még így is ezt kell hallgatnom, hogy viszonylag távol van tőlem...
2011. máj. 31. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!