Pécsiek! Segítségre lenne szükségem. Merre van Pécsett a buszpályaudvar? :D Többi lent.
Nem vagyok pécsi még életemben nem jártam ott és busszal szeretnék csütörtökön menni a térkép alapján szeretném beazonosítani hogy hova kell mennem.
Viszont, és a kérdésem: milyen utcában, vagy téren vagy a buszpályaudvar? Kellene egy kiindulópont...
Légyszi segítsetek
A távolságit keresed? Ha az Árkád megvan, akkor a buszpályaudvar is megvan, a déli bejárattal szemben van, ha az Árkádból kimész a déli oldalon, ott átmész a lámpánál (de igyekezz, mert baromi rövid ideig van zöld), és rögtön ott vagy a bejáratnál.
De egyszerűbb lenne, ha azt is megmondanád, hogy hova fogsz megérkezni Pécsre, szóval honnan indulsz a pályaudvarhoz.
Vagy a helyi buszpályaudvart keresed? Mondjuk abból több is van, de ha azt keresed, ami a belvárosban van, akkor az meg a vasútpályaudvarnál van, annak Indóház tér a neve.
kösz a válaszokat!
ez a gondom hogy nem tudom hogy hova fogok megérkezni....:D
szeged-pécs
és ha benn vagyok Pécsett akkor a király utcába megyek, de ez a kisebb gondom hogy a király utcába eljussak, azt megnézem térképen.
És mivel szegedről megyek pécsre igen a távolságiak kellenének.
Hogy most az én szegedi buszom melyik utcába térre fog beérkezni?
Az árkád sincs meg:( mondom életemben nem voltam Pécsen
Segítsetek légyszives
Na várj, kicsit berajzoltam a térképen is, ha valami nem világos, akkor szólj :)
köszi szépen:) biztos oda fogok mostmár találni.
1000 hála:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!