Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért arra KELL mérgesnek...

Miért arra KELL mérgesnek lenni, aki NEM tehet az egészről?

Figyelt kérdés

Sok ismerősöm van így ezzel.

Nem velem van a bajuk, hanem van valami gondjuk az életükkel, vagy valamin aggódnak, és engem szólnak le, velem vitatkoznak.

Múltkor is ismerősömnek anyagi gondjai voltak, meg a munkahelyén leszólta a főnöke, és mikor találkoztam vele aznap, rám volt mérges, amikor megkérdeztem tőle valamit, ami szerinte baromság.

Szóval az emberek miért arra akadnak ki, aki nem tehet a gondról?

2011. máj. 10. 16:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Amikor sok minden összejön, az ember hajlamos az egészet a legutolsó SZÁMÁRA idegesítő személyen levezetni, aki ezek szerint nagy részt te vagy, az illető szemében ostoba kérdéseiddel, amiket lehet, hogy amúgy eltűr, de ilyen helyzetben biztos, hogy nem.
2011. máj. 17. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!