Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Lehet-e szerelem ötven év felett?

Lehet-e szerelem ötven év felett?

Figyelt kérdés
Férfi kérdező vagyok, és egyre jobban szeretem a páromat, ez már majdnem szerelem, tiszta romantika az életünk, ez normális? Más is van így?
2009. márc. 7. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehetséges! Az érzelmek nem vesznek el az évekkel, legfeljebb átalakulnak. Örülj neki, hogy ilyen szerencsések vagytok!
2009. márc. 7. 16:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de jó!!!!!! Persze, hogy lehet!!! Nagy örömmel hallom, hogy ilyen is van, nem csak a befásultság, unalom! (meg egymás megcsalása)

Amúgy én meg a helyedben magasról lesz.rnám azt is, ha az "etikett szerint" (mert itt kérdezted) nem lehetne. Nézz meg néhány másik korotokbeli házaspárt, beszélgess velük külön-külön! Ugye, hogy Ti csináljátok jobban?

Aggodalom helyett inkább azon légy, hoygfennmaradjon ez az állapot:) Sok boldogságot!

2009. márc. 7. 17:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
irigyellek,én is 50 felé tartok,nálunk már rég megszünt a szerelem,és a szeretet is sajnos
2009. márc. 7. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Még 80 év felett is lehet. Szerencsés természetetek van, és jól jöttetek össze: gratulálok! Vigyázzatok egymásra!
2009. márc. 7. 18:37
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Hasonló jókat kívánok Nektek is! :))

2009. márc. 7. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet. A hölgy is 50
2009. márc. 15. 21:41
 7/10 anonim ***** válasza:

?

hamarabb elküldte, bocsi

2009. márc. 15. 21:41
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen, két évvel vagyok idősebb nála.

Nagyon jól érezzük magunkat ebben az állapotban, csak van egy olyan előítélet, hogy mindenki korának megfelelően viselkedjen, na mi pont nem ezt tesszük!

Minden hétvégén -ha van pénzünk- eljárunk vacsorázni, táncolni, virágot veszek Neki, Ő is meglep bizonyos dolgokkal és a korombelieknél nem ezt látom, és nem akarom,hogy infatilisnek nézzenek bennünket.

Mégegyszer köszi a biztatást,és írjatok még! :)

2009. márc. 16. 15:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt tök szép. Akinek nem tetszik az nem normális.

A boldogság mióta van korhoz kötve?

2009. márc. 17. 11:18
 10/10 anonim válasza:
100%
persze a szerelem az nem korfüggő
2010. jan. 8. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!