Illetlenseg? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elo kell adnom egy dolgozatot power point bemutatoval, diakkonferencia feleseg az iskolamban. Nagyon izgulos vagyok, allandoan remegek, el is rontom altalaban emiatt, am ezt muszaly megtennem most, megcsinalnom a kedvenc tanarom kedveert, foleg mert ket evvel ezelott szegyenbe maradtam az izgulas miatt. Illetlenseg ulve eloadni a dolgozatot?2011. ápr. 27. 16:39
1/5 anonim válasza:
Igen. Előadást állva kell tartani.
(persze ha nincs semmi egészségügyi gondod.)
2/5 anonim válasza:
Állva illik előadni, de ha rendesen felkészülsz nincs mitől tartanod! Idővel ha egyre többet szerepelsz emberek előtt majd könnyebb lesz, addigis próbálj meg úgy tenni, mintha csak te és a tanárod lennétek a teremben és semmi nem múlna a dolgon!
Biztosan ügyes leszel :)
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, nekünk még egyetemen is megengedték, hogy ülhessünk, főleg az izgulósaknak, ájulósaknak. Bemutatkozásnál, téma pár mondatos bemutatásánál állni kellett, aztán le lehetett ülni.
4/5 anonim válasza:
Az izgulás egy gátlás miatt van amit fel lehet oldani. úgymond. vagy mi... nekem is volt, kineziológus segített. szerintem keress fel egyet, hátha rajtad is segít. sok sikert az elöadáshoz.
5/5 anonim válasza:
állj asztal v vmi mögött, ami félig takar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!