Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért ilyen szemtelenek a...

Miért ilyen szemtelenek a rokanaink?

Figyelt kérdés
Felhív a nagynénim, hogy át akarnak jönni hozzánk húsvétozni, azaz meghívatták magukat. És ez nem először fordul elő. Neki nincs kedve készülődni menőkéje van így hát készüljünk mi dupla, tripla adaggal.Az a pláne, hogy nincs is közös témánk, a gyerekek még kicsik, szal eléggé nagy bunkók. Én mondtam ,hogy anyukám ügyeletes lesz, mi is el vagyunk fáradva stb.De érdekes, hogy egy hétköznapra nem ajánlkoznak be, vagy csak hogy szimplán meglátogassanak... csak ünnepekkor... Máskor hogy mondjam meg neki,hogy boccs, de nem alkalmas??
2011. ápr. 22. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen kapcsolatom, aztán egyszer amikor ez a bejelentkezés történt, a feleségem vette fel a telefont, és azt mondta, hogy mi éppen őhozzájuk készülünk, annál is inkább, mert dugulás van, és sem mosakodni, sem mosogatni, sem WC-t használni nem lehet.

Ekkor ő kezdett el szabadkozni, kihátrált, mi mondtuk, nem gond, van egy meghívásunk, akkor odamegyünk, nem hozzájuk. Soha többet nem jelentkeztek be, de azért többször meghívtuk már őket, szóval minden Ok!

2011. ápr. 22. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:

most is kitalálhattál volna valamit... mondjuk beteg a gyerek, vagy egyszerűen azt hogy bocs, másokat hívtunk, te már nem férsz bele a keretbe.

ha ő bunkó, akkor te is megengedheted magadnak...

2011. ápr. 22. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért kell ezen ennyit agyalni? Egyszerűen megmondod nekik hogy nem jöhetnek át és kész. Nem kötelező neked hagyni magad meg beengedni őket...
2011. ápr. 22. 16:01
 4/5 anonim válasza:
Ha nem tudsz kitalálni semmi kifogást(mármint godolom,hogy legtöbbször azt szoktad) akkor egész egyszerűen-lehet,hogy durva módszer,de-mondd meg nekik,hogy nem jöhetnek.
2011. ápr. 22. 23:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én rokonom nem ilyen. Mindig szívesen jelentkezem be hozzá, van amikor a barátomat is elviszem hozzájuk. Eszünk, iszunk, szundikálunk, aztán ami maradt, hazavisszük:)

Imádnak.

2011. ápr. 25. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!