Milyen az aki rasztafári?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 10:08
2/10 A kérdező kommentje:
köszi
2011. ápr. 19. 10:22
3/10 anonim válasza:
nálunk azért egy kicsit más a helyzet hiszen ez egy fekete mozgalom. itt aki raszta az legtöbbször csak azért az mert füves. én is az lettem majdnem csak én úgy képzelem el hogy ha nem tudok hinni akkor attól még hogy van ganja nem lehetek raszta. És én sajna nem tudok hinni.
4/10 anonim válasza:
Én soha egy spanglit nem szívtam el, szóval ehhez nem kötelező füvesnek lenni.
1. voltam
5/10 A kérdező kommentje:
és a ganja micsoda? most olvasok ilyet először.
2011. ápr. 19. 16:47
7/10 anonim válasza:
itt nincsenek raszták csak dreadlock-ok.
8/10 anonim válasza:
Az egy VALLÁS nem egy hajviselet vagy zenei stílus, kicsit hosszú elmagyarázni de ha gondolod megpróbálom leírni neked. Biztos forrásból kapott információ lenne.
9/10 kissarc válasza:
Igazából én nem írom le neke4d hogy mi az... de ajánlok egy jó kis dokumentum filmet :A raszta vallás, avagy Bob Marley misztikája
Szerintem nézd meg.. sok jó dolgot megtudsz belőle.
10/10 anonim válasza:
Bob Marley könyveiben nagyon szépen meg van fogalmazva a kérdésedre a válasz! Ha komolyabban érdekel nézz utána, jó kis könyvek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!