Színházba már nem szokás normálisan felöltözni?
04-17 21:34.es vagyok.
Gondolom ezt nekem írtad, de nagyon tévedsz, szeretek színházba járni és gyerekkorom óta járok. Úgy gondolom akkor is illik kiöltözni oda, főleg, ha egy nevesebb színházról van. Utoljára a Cigánykerék című zenés darabon voltunk, aminek az első felvonása nem nagyon tetszett, mert nem tudtam átérezni a cigányok helyzetét,(egy pesti kerületben játszódott a 80-as években) de a második már sokkal összeszedettebb volt, akkor már kibontakoztak a cselekmények, a tragédiák, sőt az egyik szereplő halálát én is megsirattam.
Jövőhéten megyünk a Gül baba című előadásra, ami azért érdekes, mert ebben és még egy darabban fog még Kaszás Gergő játszani (egyik kedvencem), és aztán itt hagyja az egri színházat (megértem szegényt).
Hű, 22:24,
te aztán nem semmi vagy.
Nagyon irigyellek, amiért nem kell puccos ruhákra költened, biztos már egész fiatalon meggazdagodtál.
Ne is foglalkozz továbbra se ilyen buta dolgokkal, mint divat, meg haute couture, neked egy mackónadrág kiválóan megfelel egy esküvőre, ha már a színházba járóktól ilyen szinten megköveteled az egyszerűséget. Bár van, aki ezt úgy hívja: igénytelenség.
Ha már idéztél, akkor én is: Aki igénytelen kívül, annak a lelke is igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!